STOMATOLOGINJA

Nova djevojka Zvonimira Bobana doktorirala: Stomatologinja zablistala u sjajnom crno-bijelom sakou

Ugledna stomatologinja je doktorirala, a o uspjehu svoje klijentice pohvalio se modni brend ‘Delight luxury‘. Ponosan je vrlo vjerojatno i bivši nogometaš Zvonimir Boban, koji je u vezi s Marijanom od ove godine.

Nova partnerica bivšeg nogometaša i reprezentativca Zvonimira Bobana, ugledna stomatologinja Marijana Gikić, osim na privatnom planu, ima razloga za sreću i na poslovnom planu. Obranila je doktorsku disertaciju na temu "Usporedba učinkovitosti edukacijske intervencije s kineziterapijom i stabilizacijske udlage u liječenju temporomandibularnih poremećaja" kod mentorice prof.dr.sc. Ive Alajbeg. Brend "Delight luxury" otkrio je vijest o tome budući da su čestitali novoj doktorici koja je za obranu rada odabrala njihovo odijelo. Prekrasna crnka nosila je crne hlače i prošarani sjajni crno-bijeli sako.

Podsjetimo, nova ljubav Zvonimira Bobana otkrivena je svega tri mjeseca nakon što je javnosti postalo poznato da su se Zvonimir i Leonarda Lončar rastali nakon dugih 28 godina braka. Službeno su se razveli u siječnju ove godine, a četiri mjeseca nakon, odlučili su tu vijest više ne skrivati.

image
Zvonimir Boban i Leonarda Lončar u braku su bili 28 godina.
GORAN MEHKEK/CROPIX

S druge, pak, strane, Marijana je navodno već nekoliko godina razvedena od Matije Gikića, stomatologa s kojim je radila u njegovoj privatnoj poliklinici. Donedavno je radila u jednoj od vodećih poliklinika u Hrvatskoj, no, kako smo doznali krajem srpnja, ambiciozna Marijana u planu ima otvoriti svoju privatnu ordinaciju u Zagrebu. U tome je podržava i njezin partner Zvonimir Boban kojemu se život u posljednjih pola godine u potpunosti promijenio. Zvone je uvijek isticao obiteljske vrijednosti i naglašavao kako vjeruje u vječnu ljubav, a puna tri desetljeća koliko je bio s Leonardom u vezi u kojoj su dobili petero djece, to je i dokazao, no stvari se u životu ne poslože uvijek onako kako smo željeli i zamišljali.

Čitajte i: Doznali smo sve o fatalnoj Marijani Gikić: Nova ljubav Zvone Bobana ima velike planove, a on je u potpunosti podržava

Leonarda se tek nedavno oglasila o razvodu, unatoč tome što su bivši supružnici na početku govorili kako o toj temi neće govoriti za medije.

"Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći", rekla je u razgovoru za RTL. Nakon dugo vremena, preselila se iz Švicarske u Zagreb, a pohvalila se kako je željna novih izazova i poslova.

Čitajte i: Leonarda Lončar prvi put o razvodu od Zvonimira Bobana: 'To je sve što mogu reći...'

Linker
24. studeni 2023 19:18