MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Gola Britney

Novi živčani slom ili samo euforija zbog nedavne slobode: Nekadašnja pop princeza nastavlja s razgolićivanjem

Nakon što je nedavno mnoge sablaznila selfijima na kojima je potpuno naga, Britney Spears opet se skida. Prvo je objavila video u badiću koji je umalo skinula sa sebe i pri tom se lascivno poigravala bocom vode, a prije dva dana javnost je ‘počastila‘ njezinom stražnjicom u crvenim tangama.

Nakon što je nedavno mnoge sablaznila selfijima na kojima je potpuno naga, Britney Spears opet se skida. Prvo je objavila video u badiću koji je umalo skinula sa sebe i pri tom se lascivno poigravala bocom vode, a prije dva dana javnost je ‘počastila‘ njezinom stražnjicom u crvenim tangama.

Ili se američka pjevačica Britney Spears ludo zabavlja ili je u pitanju nešto više. Tema je to o kojoj se piše već danima, no 40-godišnju pjevačicu i nekadašnju pop ikonu kao da ništa od toga puno ne uzrujava. Tako su na njezinom Instagramu početkom tjedna osvanule nove razuzdane fotografije s kojima naveliko nastavlja provocirati.

U najnovijem videu skinula se u badić, koji je samo na prvi pogled izgledao djevojački nevino. U intrigantnoj objavi Britney, naime, u bikiniju i vrtoglavo visokim štiklama zamamno šeta dvorištem njezinog doma, a u jednom trenutku je umalo skinula donji dio.

Čitajte i: Britney Spears u novom videu na Instagramu fanove ostavila u šoku: Drži li to ona bebu u naručju?

"Ovo je moj prvi badić s gaćicama visokog kroja. Mom se zaručniku dopada, no ja baš nisam sigurna. Ne mogu se odlučiti da li da ga ostavim ovako ili spustim”, napisala je pjevačica uz video, koji je brzinom munje pogledalo preko milijun i dvjesto tisuća ljudi. Još više njezinih pratitelja kliknulo je fotografiju na kojoj pozira u samo seksi crvenim tangama, po svemu sudeći u svojoj kupaonici.

Iz viđenog možemo zaključiti kako je vjerojatno riječ o seriji fotografija od prije nekoliko dana kada je pred ogledalom napravila selfi potpuno gola, a strateška je mjesta naknadno prekrila emotikonima. Tu fotku prati i znakovita poruka "energija slobodne žene, nikad bolji osjećaj”, koja najbolje opisuje kako se osjeća nakon trinaestogodišnjeg "zatvora".

Čitajte i: Britney Spears još uvijek ne može vjerovati da je slobodna: ‘Plakala sam sinoć dva sata, najbolji ste‘

Unatoč golemoj podršci njezinih obožavatelja, mnogi su zgroženi ovim objavama plavokose pjevačice smatrajući da je njima uvelike prešla granicu dobrog ukusa, a znatan broj i opravdano je počeo sumnjati u njezin zdrav razum te se sve češće spominje Britneyin živčani slom iz 2007. kada je pred vojskom fotografa ušetala u frizerski salon i sama si aparatom obrijala glavu.

Čitajte i: Obiteljski odnosi postaju sve gori: Britney Spears na Instagramu otpratila ‘zločestu‘ sestru Jamie Lynn

S druge strane, neki imaju razumijevanja za njezine zadnje skandalozne ispade s obzirom da je tek u studenom prošle godine sudski oslobođena skrbništva njezinog oca Jamieja, bez čije privole zadnjih trinaest godina nije smjela samostalno odlučiti niti što će odjenuti, a kamoli nešto više.

Linker
26. travanj 2024 14:55