pojavio se

Novo životno poglavlje! Rogoznica je stvarno ‘novi čovik‘! Uživa u druženjima, radi čak tri posla i skriva privatnost

Glazbenik Boris Rogoznica nastupao je na Zagrebačkom festivalu, družio se s voditeljem Tarikom Filipovićem i nije skidao osmijeh s lica.

Boris Rogoznica uživa otkako je okrenuo novu životnu stranicu. Na Zagrebačkom festivalu je proteklog vikenda nastupa sa singlom "Samo čovik", a potom se sa svima podružio. Posebno je uživao u društvu Tarika Filipovića, koji se našao u ulozi voditelja spomenutog festivala. Pozirali su pred okupljenim fotografima, a Filipović je s popularnim Borisom snimio i neizostavni selfie.

Čitajte i: Matija Cvek pobjednik 68. Zagrebačkog festivala: ‘Ova nagrada me motivira i inspirira‘

Sigurni smo da je Rogoznica od iskusnog Tarika tražio i pokoji savjet.

Naime, i on je nedavno ušao u televizijske vode, objavljeno je početkom svibnja da je novi voditelj emisije "Pjesmom te zovem" na Jabuka TV-u. Emisiju vodi u tandemu s kolegicom Tihanom Gjurašin. Ni to nije sve, Boris i dalje gradi glazbenu karijeru, a sjajno se snašao i u prodajnim vodama. Početkom 2021. objavljeno je da Rogoznica radi kao prodavač automobila u jednoj poznatoj autokući.

image
MAJA JUROVIC/CROPIX

Čitajte i: Crno-bijela elegancija Mije Negovetić: Pjevačica zablistala u kombinezonu koji ne može nositi svatko

Ostaje li zaposlenom Borisu vremena za privatni život, uz čak tri posla koja radi, ne znamo! Naime, kada su mu se dogodile velike i važne životne promjene, Rogoznica je odlučio zaključati svoj profil na društvenim mrežama. Poduzeo je tako jedan od laganih koraka kojima može zaštititi svoju privatnost.

image
MAJA JUROVIC/CROPIX
Linker
17. travanj 2024 13:15