Slomljena i iskorištena

Obračun Britney Spears se nastavlja: ‘Bilo je to prilično jadno od mog oca i trojice muškaraca s kojima je došao‘

Britney Spears je u podužem postu na Instagramu otkrila koliko još pati zbog nepravde nanesene joj 2004., kad su je otac i menadžer primorali na ponižavajući intervju s Diane Sawyer.

Britney Spears je nakon 13 godina provedenih u okovima skrbništva ponovno slobodna žena, ali još je bole i proganjaju nepravde iz prošlosti, pogotovo kontroverzni intervju iz 2004. s Diane Sawyer, tadašnjom voditeljskom zvijezdom američke tv-mreže ABC.

Bila joj je tada 21 godina i friško je raskinula s Justinom Timberlakom, a Sawyer ju je sat vremena "pilila" nepriličnim pitanjima o njezinom intimnom životu, prikazujući Timberlakea kao žrtvu prevrtljive i zločeste Britney.

- Nanijela si mu toliko boli, toliko patnje - rekla je u jednom trenutku Sawyer. - Zašto si to učinila?

Naivna Britney se tada pokušavala opravdati za nešto što nije skrivila, u jednom trenutku se i rasplakala, a zbog toga se danas ljuto kaje. Kako je došlo do tog ponižavajućeg intervjua i koliko je kivna na Diane Sawyer, opisala je u podužem postu na Intagramu.

image

Britney Spears i Diane Sawyer snimljene 2004. na dan spornog intervjua.

EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Velika želja Britney Spears: Ranije nije smjela ni pomisliti o djeci, a sada joj ništa ne stoji na putu prema proširenju obitelji

Otkrila je da je nakon javnog prekida s Timberlakeom dugo samovala u svom stanu, ni s kim dugo nije razgovarala, a na intervju sa Sawyer primorali su je otac Jamie Spears i tadašnji menadžer, kojeg nije imenovala, no zna se da je to bio Larry Rudolph.

- Bila sam u šoku... prilično jadno od mog oca i trojice muškaraca koji su se pojavili na mojim vratima kada sam jedva mogla govoriti… Dva dana kasnije doveli su Diane Sawyer u moju dnevnu sobu i prisilili me da govorim. Usuđujemo li se zaboraviti taj intervju s Diane Sawyer u mom stanu prije gotovo 20 godina? Što je bilo s njezinim nametanjem krivnje i s tim da me je natjerala u plač? Moj menadžer je tu ženu smjestio u moj dom i natjerao me da razgovaram s njom na nacionalnoj televiziji. Tada sam bila beba, ali danas bih se znala obraniti. Pitala me jesam li žena ili djevojka. Danas bih joj odgovorila: Gospođo, ja sam katolička ku.va!!!

image

Za taj intervju Britney optužuje i oca, Jamiea Spearsa.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney Spears odbija vidjeti vlastitu majku: ‘Ni ne spominjem sve što su mi učinili, trebali bi biti u zatvoru!‘

Sawyer je propitivala Britney i o njezinoj navodnoj ovisnosti o shoppingu, što je bila najobičnija objeda pokupljena iz tabloida, tvrdi.

- Pitala me imam li problema sa shoppingom! Kad sam ja to imala problema sa shoppingom? Da sa to željela, mogla sam svakog dana svog života trošiti na tisuće dolara, a ona može poljubiti moje bijelo dupe - poručila je razjarena Britney.

Otkako ponovno može raspolagati svojim novcem, nema naznaka da je tu teško stečenu slobodu iskoristila za neki veliki shopping. Kako je napisala, ponosna je što može podići 300 dolara s bankomata i kupiti si čokoladu, čarape i bocu bijelog vina. Osvrnula se i na svoju karijeru te dala naslutiti da više ne želi nastupati.

image

Kao da prekid od Justina Timberlakea nije bio dovoljno težak, još ju je i voditeljica "pilila" pitanjima koja su joj teško padala.

BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney Spears napokon je - slobodna! Nakon 13 godina bez kontrole nad vlastitim životom, sada diše punim plućima

- Teško je živjeti na cesti. Moje prve tri godine u biznisu i na turnejama bile su sjajne, ali bit ću potpuno iskrena i reći da nakon te tri turneje i tempa kojim sam išla… Mrzila sam to i mislim da to više nikad ne želim raditi.

Linker
16. travanj 2024 05:43