Više nema pašte

Operacija je ‘kriva‘ za njegovu preobrazbu: Legendarni Billy Joel čak dvadeset kilograma mršaviji!

Na nedavnom koncertu u njujorškom Madison Square Gardenu "The Piano Man" pokazao je istesanu linuju. Do nje je došao silom prilika: poslije operativnog zahvata kojem se podvrgnuo ove godine, zbog čega je izgubio apetit.

Na nedavnom koncertu u njujorškom Madison Square Gardenu, prvom poslije sedam godina otkako je nastupao u toj dvorani, američki glazbenik Billy Joel pokazao je istesanu liniju. Kako piše The New York Post, nekad bucmasti “The Piano Man” smršavio je čak 23 kilograma. Razlika između fotografija s nastupa prije korona krize i njujorškog koncerta održanog prošlog tjedna, velika je. Muzičar sada izgleda vitalno i pomlađeno. Potvrđuje to i glazbeni kritičar “The Posta” koji je pohvalio kondiciju 72-godišnjaka tijekom koncerta. Doduše, Joel se u mlađim danima nije štedio kad bi ga ponijela atmosfera na koncertima, što je kasnije skupo platio. Otkrio je to prošlog mjeseca gostujući u radijskoj emisiji Howarda Sterna. Rekao je da se podvrgnuo operativnom zahvatu na leđima ranije ove godine. Nije precizirao što i kako, no zahvat je utjecao na skidanje viška kilograma.

Čitajte i: Želite isprobati keto dijetu? Nutricionistica objašnjava zašto to ipak nije dobra ideja

- Boljelo me. Loše sam se osjećao, nisam imao volje ni za što, pa ni za jelom. Pomirio sam se sa situacijom, jeo sam sve manje i manje. Na kraju je to dovelo do gubitka kilograma - rekao je Sternu razočaravši slušatelje koji su se ponadali da će im otkriti svoju "čudotvornu" dijetu. Umjesto toga, njujorška legenda "poručuje" da je "lokot na ustima" najbolja prevencija debljine.

image

Billy Joel početkom mjeseca nastupio je u Madison Square Gardenu i iznenadio izgledom.

ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Gurmanski test

Nije uvijek bilo tako, priznaje glazbenik rođen s displazijom kukova. Prije jedanaest godina zamijenio je oba na rutinskom operativnom zahvatu. Umjesto da nakon uspješnog oporavka pripazi na tjelesnu težinu, glumac i velik gurman nastavio je nesputano uživati u hrani. Bio je posebno slab na talijanske specijalitete. Nedjeljom bi sam pripremao omiljeni umak od rajčica, maslinovog ulja i češnjaka, uz puno al dente kuhane pašte.

- Slažem se s Jackom Nicholsonom koji je jednom rekao da je ova zemlja otišla u krivom smjeru kad su se muškarci počeli odricati svog trbuha. Zbilja me živcira me kad u restoranu vidim tipa na dejtu sa ženom kako izbirljivo prebire po svom tanjuru - nekada je pričao. Nerviralo bi ga i kad bi žena s kojom bi on izašao u restoran, prebirala po tanjuru i jela poput pričice. Takve više nije pozivao van, otkrio je jednom prilikom.

Čitajte i: Kraljica Letizia napokon je otkrila koja je dijeta zaslužna za njenu vitku liniju i lice bez bora

image

Još 2018. godine bio je "zaokružen".

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No i on se morao prilagoditi činjenici da godine čine svoje. Poseban motiv da zadrži vitalnost daju mu njegove su kćeri Della Rose ( 6) i Remy Anne (4) koje je dobio u četvrtom braku s Alexis Roderick (41), nekadašnjom menadžericom i financijskom analitičarkom u investicijskoj banci Morgan Stanley, a danas strastvenom jahačicom. Čak 31 godinu mlađa supruga i malene djevojčice razlog su zbog kojeg želi ostati zdrav.

- Kad sam jednom Dellu odveo u vrtić, roditelj djeteta iz njezine grupe kazao mi je da imam predivnu „unuku”. Rekoh bez da sam išta objašnjavao:”Hvala lijepa.” Ta osoba nije mislila ništa loše.To je tako kad u mojim godinama postanete otac. Ne marim za opaske. Drago mi je da mi se to dogodilo, očinstvo me pomlađuje - zaključio je 2019. u razgovoru za Rolling Stone.

Linker
19. travanj 2024 01:45