TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX
Bravo!

Ornela Vištica pred novim životnim izazovom: Nakon dva fakulteta, na red dolazi i treći i to u tridesetima!

Domaća glumica spremna je za neke nove početke. U kaotičnom glumačkom rasporedu našla je vremena upisati još jedan fakultet, odnosno studij Međunarodnih odnosa i diplomacije.

Domaća glumica spremna je za neke nove početke. U kaotičnom glumačkom rasporedu našla je vremena upisati još jedan fakultet, odnosno studij Međunarodnih odnosa i diplomacije.

Glumica Ornela Vištica nalazi se pred novim životnim pothvatom. Naime, jednom je izjavila kako je važno uvijek ulagati u obrazovanje i da bi željela "i postati i ostati vječni učenik", a sada je odlučila isto i ostvariti. Na Instagramu se pohvalila da je upisala novi fakultet.

Čitajte i: Ornela Vištica zabrinuta zbog situacije s majkom: 'Dobivam i pljusku iz mog rodnog grada. I boli!'

"Nakon dugog razmišljanja i razgovora shvatila sam kako se društvo može učiniti boljim i kvalitetnijim jedino uz OBRAZOVANJE. Odlučila sam se za još jedan studij - Međunarodni odnosi i diplomacija na Sveučilištu Libertas", otkrila je ponosna Ornela.

Kako je dodala u objavi, i dalje ostaje u Satiričkom kazalištu Kerempuh u Zagrebu, a između predstava će biti izvanredna studentica. "Korak po korak, veselim se!", zaključila je. Inače, Ornela jako voli učiti, što je dokazala još s 18 godina, kada je upisala čak dva fakulteta.

Njezinu odluku pohvalili su brojni fanovi, a neki su joj komentirali da je za to sigurno zaslužna njezina uloga bivše predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović. "Previše si uživjela u ulogu Kolinde", bio je jedan od komentara.

Čitajte i: Ornela Vištica o kaotičnim danima: 'Majka me pripremila za život'

Da je važno biti uporan i marljiv, Ornelu je naučila njezina majka.

"Majka me odgajala strogo, morao se znati red i osjećaj za odgovornost. Kao tinejdžerica nikad nisam smjela kasniti, nikad lagati. Morala sam učiti i izvršavati svoje obveze na vrijeme i sve što sam mogla morala sam raditi samostalno. S druge strane, omogućila mi je sve za što je mislila da mi je potrebno i nikada mi ništa nije nedostajalo, a osobito je poticala moje talente", izjavila je jednom Ornela u intervjuu za Gloriju.

image
Ornela Vištica.
DARKO TOMAS/CROPIX

Svakodnevni tempo glumaca zna biti vrlo kaotičan, ali Ornela svemu pristupa s osmijehom. "U počecima studiranja sam kući u Mostar išla češće, ali kako smo na faksu znali biti i po 12 sati, to se prorijedilo. Završiti fakultet pomogla je upravo ta stroga disciplina koju sam naučila u djetinjstvu, a pomaže mi i danas", otkrila je.

Linker
26. travanj 2024 12:52