BEZ CENZURE

Piersu Morganu isplatio se napad na Meghan Markle - postao je najplaćeniji novinar u Velikoj Britaniji

Piers Morgan dobio je novi angažman - pisat će kolumne za The Sun simboličnog naziva ‘Bez cenzure‘.

Čini se kako je javni napad Piersa Morgana na Meghan Markle itekako koristio poznatom novinaru koji je potpisao novi ugovor vrijedan vrtoglavih 50 milijuna funti te će pisati kolumne za The U.S. Sun, prikladnog naslova "Bez cenzure". U dovođenju Morgana prste je navodno imao medijski mogul Rupert Murdoch.

To je znatno više od onoga što je bivši voditelj "Good Morning Britain" zaradio na ITV-u. Ondje je dao otkaz u ožujku prošle godine kada su mu šefovi televizijske kuće naložili da se ispriča za sve rečeno u vezi vojvotkinje od Sussexa, no ovaj je to odbio učiniti. Morgan je tako postao prva žrtva intervjua. Izvrijeđao je Meghan, užasnuo pola Otoka pa ostao bez voditeljskog angažmana. Morgan je u emisiji nakon gostovanja Meghan i Harryja kod Oprah rekao da vojvotkinji "nije vjerovao ni riječi".

Glasnogovornik ITV-a kazao je: "Nakon razgovora s ITV-om, Piers Morgan odlučio je da je vrijeme da napusti Good Morning Britain. ITV je prihvatio ovu odluku i nema više što dodati."

Čitajte i: Piers Morgan zbog užasnih komentara o Meghan Markle dobiva prijetnje smrću: ‘I moji sinovi su na meti‘

Morganov odlazak uslijedio je nakon sukoba u programu uživo s voditeljem vremenske prognoze Alexom Beresfordom, koji je kritizirao svog kolegu zbog toga što je "nastavio uništavati" vojvotkinju, što je Morgana natjeralo da napusti studio. No, vratio se u roku od 10 minuta.

Također izvršna direktorica ITV-a Carolyn McCall rekla je tada da "potpuno vjeruje u ono što vojvotkinja govori", dodajući da je ITV "potpuno posvećen" mentalnom zdravlju, referirajući se pritom na Meghanine tvrdnje da je imala suicidalne misli. Dobrotvorna organizacija za mentalno zdravlje Mind, koja je partner ITV-a u kampanji Britain Get Talking, također je kritizirala Morgana, rekavši da su "razočarani" voditeljevim komentarima.

"Devet mjeseci nakon što se odbio ispričati Meghan Markle - zbog čega je bez ceremonije izbačen iz Good Morning Britain - zvijezda se vratila: veća, bolja, hrabrija i, sada, bez cenzure”, najavio je pompozno The Sun njegovu skorašnju kolumnu.

Čitajte i: Nagli pad najvećeg mrzitelja Meghan Markle! Piers Morgan karijeru je izgradio na ‘ubilačkom‘ nagonu

Linker
24. travanj 2024 17:47