SADA JE I SLUŽBENO

Prije šest mjeseci dobili najljepši poklon, a sada još jednom iznenadili: Bruno Petković i Iva Šarić staju pred oltar!

Prijatelji para svjedoče da ljubav između bivše manekenke i nogometaša Dinama nikada nije bila snažnija otkako su prije pola godine postali roditelji dječaka Adriana. A nakon nedavnih zaruka mnogi samo čekaju pozivnicu za njihovo vjenčanje.

Iva Šarić i Bruno Petković nisu mogli izabrati bolji trenutak za zaruke. Njihov je sinčić Adrian početkom listopada napunio šest mjeseci, a proljetos su proslavili drugu godinu veze i zajedničkog života. Da ne žele više čekati kako bi svoju ljubav ozakonili, znaju svi u njihovoj blizini, a Iva je na svom Instagram profilu u storyju objavila fotografiju sa zaručničkim prstenom, kako prenose neki domaći portali.

A koliko je sretna zbog svega, Iva je i nama otkrila ovoga ljeta, kada na njezinoj ruci još nije bliještao zaručnički prsten, koji sada ponosno pokazuje.

image
Bruno I Iva upoznali su se tijekom snimanja emisije Klub 7.
HRT/SCREENSHOT

- Trenutačno sam okupirana Adrianom koji je predivna beba i svi smo u obitelji zaljubljeni u njega - ispričala nam je tada Iva, koja iz braka s bivšim nogometašem Ivom Lekom ima također dvojicu sinova.

Čitajte i: Iva Šarić progovorila o Petkoviću i njihovom sinu: ‘Malo sam se čak i bojala kako će ga dečki prihvatiti‘

Vijest da su se ona i Bruno zaručili raznježila je mnoge, za koje je njihova ljubavna priča jedna od najromantičnijih. Iako je javnost za njih doznala lanjskog svibnja, o čemu je prva pisala Gloria, Amorova strelica pogodila ih je krajem 2019. i to na snimanju za HRT-ovu life style emisiju Klub 7 u kojoj je Iva intervjuirala Bruna.

Par mjeseci kasnije već su bili zajedno, a zaljubljena Iva svoju je sreću u to vrijeme podijelila samo s obitelji i s najbližim prijateljicama. Par je, naime, svoju vezu dugo čuvao od očiju javnosti, za što su oboje imali dobar razlog.

image
Bruno Petković došao je po sina u rodilište.
MAJA JUROVIC/CROPIX

I Iva i Bruno iz prijašnjih su veza izašli povrijeđeni: Iva se od Leke rastavila 2017. nakon pet godina braka i devet ljubavi, a koliko ju je to uzdrmalo najbolje govori podatak da su do Bruna jedini muškarci u njezinom životu bili sinovi Carlos i Leon. Bruno je, pak, prije Ive godinama ljubio zagrebačku misicu Teu Slavicu, koja ga je, navodno, naprasito ostavila, bez pozdrava i obrazloženja. U međuvremenu se spominjalo se da je neko vrijeme bio i s tenisačicom Donnom Vekić, no nijedno od njih dvoje to nije potvrdilo.

Čitajte i: Adrian je stigao kući! Bruno Petković i Iva Šarić ponosno izveli sina iz rodilišta

Prijatelji poznatog para kažu kako je bilo samo pitanje dana kada će se njih dvoje zaručiti. Pogotovo nakon rođenja njihovog sina Adriana kojeg je Iva na svijet donijela 3. travnja. Maleni dječačić, čije je rođenje također ekskluzivno objavila Gloria, najljepša je kruna njihove ljubavi te im nakon svega još jedino preostaje i službeno izmijeniti ljubavne zavjete.

Linker
19. travanj 2024 01:15