MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Noćna mora britanskog voditelja

Provalnici im šetali kraj glave: U luksuznoj vili na odmoru opljačkani Piers Morgan i supruga

Ljetovanje u Francuskoj poznato britansko lice s malih ekrana pamtit će cijeli život. Dok je mirno spavao sa suprugom u luksuznoj unajmljenoj kući, dva su drznika ukrala novac i nakit njegove supruge, a otjerao ih je tek njihov alarm za buđenje.

Poznati britanski voditelj Piers Morgan na godišnjem se odmoru uvjerio da, bez obzira na cijenu noćišta, nikad nisi u potpunosti siguran.

Dok su Pierce i njegova supruga Celia spavali u luksuznoj vili koju su unajmili u Francuskoj, dvojica provalnika pažljivo su se ušuljala kroz prozor i pokrali sve što im se našlo pod rukom.

Kad su se probudili, Celia i Pierce su otkrili da su opljačkani i da im nedostaje pozamašna svota te skupocjen nakit, piše Daily Mail.

Šokirana Celia izjavila je da su se provalnici morali šuljati doslovce kraj njihovih glava dok su spavali, jer se torbica iz koje su uzeli novac nalazila na noćnom ormariću.

Drski provalnici uzeli su i nakit iz kutije koju su odbacili u dnevnom boravku, a pobjegli su kad su čuli alarm za buđenje koji je par namijesio za 6 sati ujutro.

Celia Walden, television personality Piers Morgan, visit 'Live With Regis And Kelly' taping at the ABC Lincoln Center Studios out and about for CELEBRITY CANDIDS - MONDAY, , New York, NY August 2, 2010.,Image: 99536220, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Ray Tamarra/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Ray Tamarra Collection / Everett / Profimedia
Ray Tamarra Collection / Everett / Profimedia

Celia kaže da su ona i suprug nekoliko puta stisnuli 'snooze', kako bi još malo odspavali, a tek su kasnije ustanovili da su provalnici otišli samo 15 minuta prije nego što su ustali iz kreveta.

"Sad kad znamo da su stvari mogle biti puno gore da smo zatekli provalnike na djelu, lakše nam je staviti stvari u perspektivu", izjavila je supruga poznatog voditelja.

Piers i Celia u braku su od 2010. godine i imaju kćerkicu Elise, a voditelj ima i troje djece iz prethodnog braka.

Čitajte i...

Ponovno ujedinjeni! Jennifer Aniston i Brad Pitt imaju dejt nadolazećeg petka, fanovi u transu

A sve je dobro osmislila: Mel Gibson poslao odvjetnike na Čileanku koja se poigrala njegovim imenom

Skupo platio preljub: McGregor bivšoj ženi pristao dati pola tantijema od svih filmova i zarada

Linker
18. travanj 2024 20:08