Emma Watson

Prsten na ruci odao glumicu: Pale su zaruke?

Popularna britanska glumica Emma Watson, šuška se, nedavno se zaručila za dečka Lea Robintona s kojim je u vezi nešto manje od dvije godine.

Tridesetogodišnju glumicu Emmu Watson odao je prsten. Fotografije koje je objavio britanski The Sun potvrđuju šuškanja kako se glumica zaručila za godinu dana starijeg partnera Lea Alexandera Robintona. Snimljeni su u ležernoj šetnji Los Angelesom dok je ona nosila majicu sa simboličnim natpisom 'slobodna žena'.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu 2019. godine kada su ih na ulicama Londona snimili paparazzi. Riječ je o kalifornijskom poduzetniku kojega je glumica odmah upoznala sa svojim roditeljima, Jacqueline i Chrisom te time jasno pokazala da s njim misli ozbiljno.

image
Ljubavni par snimljen na ulicama Londona
FOTOGRAFIJE: ZED JAMESON/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA ZED JAMESON/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Emma i Leo trudili su se svim silama zadržati svoju vezu u tajnosti, a nakon što su ih paparazzi snimili kako se ljube, Leo je izbrisao sve svoje profile na društvenim mrežama sve kako bi zaštitio njihovu vezu. No, njegova bliskost s Emmom nije prošla nezamijećeno kod njegovih kolega, koji su, blago rečeno, ostali u šoku kada su vidjeli svog prijatelja kako grli slavnu glumicu.

Leo je do lipnja 2019. radio u kompaniji specijaliziranoj za legalni kanabis, ima brata blizanca Archera, starijeg brata Charlieja i sestre Lily i Daisy. Upravo njegova sestra Daisy, koja je studirala na Harvardu, prati Emmu Watson na Instagramu i baš poput nje, oduševljena je jogom.

Glumicu koja se proslavila ulogom Hermione Granger iz serijala o Harryju Potteru, kolega Rupert Grint, koji je u filmu 'Harry Potter' utjelovio Rona Weasleya, izdao je kada je izjavio da su Emma i njezin kolega Tom Felton bili više od prijatelja. Zajedno su radili deset godina, počevši od svojih tinejdžerskih dana. „Bila sam ludo zaljubljena u Toma kad sam imala između 10 i 12 godina. Sviđali su mi se stariji i zločesti dečki, a on mi je bio tako 'cool''- priznala je Emma tada. Danas ipak više voli dobre dečke poput svog Lea.

Linker
20. travanj 2024 09:10