Šuška se

Rebel Wilson ostavila dečka milijardera putem SMS-a: ‘Nije znao što ga je snašlo‘

Nasljednik pivskog carstva Jacob Busch ovih dana tuguje za bivšom djevojkom koja ga je ostavila nakon što je predložio da krenu korak dalje u svojoj vezi. Izvor blizak 29-godišnjaku tvrdi da mu je glumica Rebel Wilson slomila srce.

Ljubavna priča između australske glumice Rebel Wilson i Jacoba Buscha, nasljednika pivskog carstva, došla je kraju.

40-godišnja Rebel, koju je cijeli svijet pratio kako dostiže svoju željenu težinu u "godini zdravlja", u tih se važnih 365 dana preko ušiju zaljubila u 29-godišnjeg Jacoba koji ju je pratio na njezinom putu, uz nju vježbao i podržavao je u zdravoj prehrani. Upoznali su se 2019. i bili dobri prijatelji, a zatim se 2020. prijateljstvo s povremenim poljupcima pretvorilo u čvrstu vezu.

image
Fitness partner: Jacob Busch glumici je pomogao na putu do vitke linije.
PROFIMEDIA

Čitajte i: Rebel prekinula sa zgodnim milijarderom i pokazala da je mršavija no ikad: ‘On nije bio pravi‘

Par je često putovao, kako na tople tako i na skijaške destinacije, a svima je bilo jasno da su jednostavno - nerazdvojni.

Ipak, prema pisanju US Weeklyja, Rebel je naprasno odlučila ostaviti svog "dečka i snova", a to mu je poručila poprilično hladno - putem SMS-a.

Navodno je vezi presudila Jacobova želja da Rebel upozna njegove roditelje.

"Bili su na odmoru u Aspenu i odlično se proveli, a zatim je Jacob otputovao na Floridu, kako bi bio s obitelji", otkrio je izvor blizak Buschu za poznati tabloid.

image
Rebel Wilson u svojoj je 'godini zdravlja' napokon postila težinu o kojoj je sanjala.
PROFIMEDIA

Čitajte i: Oteta u Mozambiku: Zbog stravičnog iskustva Rebel Wilson još uvijek ima traume

"Jacob se nadao da će Rebel doći i upoznati njegovu obitelj, no nije htjela pristati na takvu obvezu. Za vrijeme zimskih praznika imali su odličnu komunikaciju, a ona je odjednom postala vrlo tiha te iznenadno prekinula s njim putem SMS poruke. Nije znao što ga je snašlo".

Izvor tvrdi da je Jacobu slomljeno srce te da da ga je prekid snažno pogodio, no ipak ne dozvoljava da itko govori loše o njegovoj bivšoj.


Čitajte i: ‘Prije me ne bi pogledali dva puta‘: Rebel Wilson otkrila da su svi bolji prema njoj otkako je smršavila

Linker
25. travanj 2024 04:08