Mario Kučera
Povratak u prošlost

Romantična strana Davida Skoke: Poznati chef godišnjicu braka proslavio dirljivom fotografijom

Sa suprugom Anom u braku je već 25 godina, a njihova ljubav itekako 'ide kroz želudac'.

Hrvatski chef David Skoko 16. rujna proslavio je 25 godina braka sa suprugom Anom. Uvijek nam je divno vidjeti kada se parovi, čak i nakon toliko dugo vremena zajedničkog života, još uvijek trude i romantika ih nije napustila.

Takav je očito i Skoko, barem ako sudimo po simpatičnoj objavi na Instagramu. Chef je uz fotografiju s njihovog vjenčanja napisao i par stihova posvećenih supruzi.

"Volimo se od kad smo bili mali. Sicaš li se mila ća smo vragulali. Ka da smo vragu s kotla škapulali. Sve na svitu mi smo zajno stili. Ka zvrki po banku se vrtili. Lita su pasala mi još vajk tancamo. Da nan zavik traje volija bin samo. Sretna nam godišnjica braka", napisao je Skoko na ćakavskom dijalektu.

Chef, koji sam sebe naziva 'ribarevim sinom', sa suprugom Anom ima dvoje djece, 13-godišnjeg sina Antona i devetogodišnju kćer Franku.

Skoko uvijek naglašava da se apsolutno slaže mitom da "ljubav ide kroz želudac" te kako se upravo kroz jela svoje supruge u nju zaljubi svaki dan uvijek iznova.

David Skoko_privatne fotografije
Privatni album
Sa suprugom Anom ima dvoje djece - kćer Franku i sina Antona.

Preživio zatajenje srca

U prošlogodišnjem intervjuu za Gloriju, otkrio je kako je prije sada četiri godine doživio zatajenje srca zbog čega je mnogo toga promijenio u odnosu prema životu.

"Mislio sam da se to meni ne može dogoditi. Imao sam 40 godina, pet dana u tjednu odlazio sam u teretanu, tijelo mi je bilo istrenirao do maksimuma. Istina, jako sam puno radio, ali posao koji volim. No jedno jutro u zagrebačkoj Esplanadi probudila me strašna bol. Osjećaj je bio kao da mi na prsima leži teret od stotinu kilograma, utrnula mi je i lijeva ruka. Ali nisam tome pridavao pozornost. Otišao sam na doručak, sjeo na motor i krenuo prema Puli. Nakon nekog vremena počela mi je trnuti i lijeva noga, što sam shvatio kad nisam mogao promijeniti brzinu. Ni tad nisam posumnjao na srce, samo sam jedva čekao da se nekako dovezem do Pule", rekao je ekskluzivno za magazin Gloria.

Banjole 06112019
DAVID SKOKO
Foto Mario Kucera
Mario Kučera
Za Skoku ljubav itekako 'ide kroz želudac'.

Skoko je imao upalu srčane ovojnice, ali nasreću, sve se dobro završilo.

"Shvatio sam da moje tijelo ima granice, da ne smijem imati velika očekivanja ni od sebe ni od drugih, i da je sva ta medijska pompa nešto površno i meni potpuno nevažno. Posložio sam prioritete, a na vrhu je moja obitelj. Što će oni imati od svega toga ako mene više nema?! S mojim srcem sve je u najboljem redu, držim se savjeta liječnika, radim puno, ali samo ono što me veseli, i ne zamaram se tuđim mišljenjem", rekao je Skoko tada za Gloriju.

Čitajte i:

David Skoko: 'Usprkos teškim trenucima i velikim naporima održali su svoju romantičnu priču'

David Skoko pronašao komadić raja na zemlji: Gastro priča s potpisom omiljenog TV kuhara

David Skoko priznao da se opametio tek nakon jedne nesreće: 'Više sam puta letio preko volana'

David Skoko objavio sina koji se zabavlja u kuhinji, a svi se slažu u jednom: 'Isti ti'

Linker
18. travanj 2024 21:17