Skladan par

Rucner i Duvnjak spoj klasike i rocka: Glazbeno i modno usklađen par nije skidao osmjeh s lica

Glazbenici su najavili koncert u KD Lisinski sredinom rujna, gdje će zagrebačkoj publici predstaviti novi projekt - Kalember / Rucner / Duvnjak trio.

Violončelistica Ana Rucner i njen partner Marko Duvnjak najavili su zajedno svoj nadolazeći nastup u Zagrebu u sklopu programa Koncertne dvorane Lisinski. Skladan par nije skidao osmjeh s lica dok su pozirali fotografima i predstavljali trio koji su osnovali zajedno s Aninim bivšim suprugom i nekadašnjim pjevačem Srebrnih krila Vladom Kalemberom.

Glazbenici će nastupiti na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma u utorak, 14. rujna, gdje će publici predstaviti svoj uzbudljiv novi projekt!

image
Marko Duvnjak i Ana Rucner najavili su koncert novog projekta.
NERA SIMIC

Prohladan, ali sunčan dan kasnog ljeta u Zagrebu Ana je za ovu priliku odabrala nepogrešivu kombinaciju crno moderno odijelo s hlačama, upotpunila je crnim topom, a kombinaciju je podigla neodoljivim zatvorenim sandalama na petu u ružičastoj-puder boji s modernim crnim remenčićima s rockerskim štihom. Crno remenje sa zakovicama odlično je istaknuo Anin preplanuli ten.

Marko njeguje rockerski stil, decentno stiliziran. Na traperice u crnoj boji s podrapanim detaljima obukao je laganu bijelu košulju, a sv eje začinio s legendarnim Dr. Martens čizmama.

Čitajte i: Ana Rucner uživa na romantičnom odmoru s dečkom na Pagu, a jedan potez izmamio je suze brojnim prijateljima

Konačno nastupaju

Projekt koji su glazbenici predstavili - Kalember / Rucner / Duvnjak trio - okupili su još početkom 2021. godine, u vrijeme kada zbog pandemije još nije bilo moguće nastupati uživo pred publikom.

image
U triju s Vladom Kalemberom nastupaju na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma u utorak, 14. rujna.
NERA SIMIC

"Nema ničeg ljepšeg od muziciranja s vrhunskim glazbenicima. Oduvijek sam uživala u kreiranju lijepih glazbenih projekata i u njih pretočiti ono najbolje od sebe“, istaknula je Ana Rucner ususret koncertu ovog zanimljivog trija.

Repertoar je osmislila Ana, a s njima se obraća svim generacijama i najrazličitijim glazbenim ukusima. Tako publika u unplugged varijanti može čuti velike hitove Vlade Kalembera i Srebrnih krila: Ana, Zakuni se ljubavi, Nek živi ljubav, Vino na usnama…

U drugom dijelu, Ana Rucner i Marko Duvnjak na bubnjevima te uz trubu izvode sjajne obrade svjetskih uspješnica, glazbenih filmskih tema iz blockbustera, ali i poznatih klasičnih skladbi u Aninim crossover izvedbama.

Linker
14. travanj 2024 04:02