MARKO TODOROV/CROPIX
ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

‘Sami na kauču‘: Jelena Veljača otkrila kako provodi zajedničko vrijeme s Vitom

Jelena Veljača i Vito Turšić proveli su prvo romantično bračno ljeto, a tijekom kojeg su se posvetili svom braku i djeci.

Jelena Veljača i Vito Turšić proveli su prvo romantično bračno ljeto, a tijekom kojeg su se posvetili svom braku i djeci.

Da su zaljubljeni kao i "prije prstena", odnedavni supružnici Jelena Veljača i Vito Turšić ne skrivaju od javnosti pa se redovito hvale zajedničkim fotografijama na Instagramu. Posljednjih dana aktivistica i redateljica Jelena Veljača bila je manje aktivna nego inače, no posljednjom objavom sve je opravdala.

"Nema me na mrežama jer smo konačno sami na kauču", napisala je Jelena u opisu fotografije na kojoj pozira s osmijehom od uha do uha u Vitovom zagrljaju.

Za fotografiju je isključila opciju komentiranja te je otklonila svaku mogućnost da ih išta ometa u zajedničkim trenucima koje, sudeći prema hashtagovima, par provodi uz filmove i dostavljenu hranu.

Čitajte i: Mjesec dana idile! Jelena Veljača o prvim danima braka i uživanja u nemjerljivoj ljubavi

Jelena i Vito nedavno su se s Jeleninom kćerkicom Lenom vratili s ljetovanja, a sudeći prema Jeleninim "izvještajima" na društvenim mrežama, cijela mala obitelj je u potpunosti uživala.

Paru koji se upoznao prije nešto više od godinu dana i zaljubio se na prvi pogled važno je samo da su zajedno, pa je romantična Jelena jednom prilikom slikovito opisala scenarij idealne ljetne večeri s Vitom.

Čitajte i: Ekskluzivno otkrivamo detalje svadbe: Jelena Veljača rekla ‘da‘ svom vitu, svi pogledi bili su na vjenčanici!

"Recimo da smo oboje slobodni (od posla), da smo oprali klince nakon što su se cijelo popodne negdje igrali i da su pred spavanjem, a mi s čašom vina sami u dnevnom boravku slušamo ploče, brbljamo i zapravo čekamo da djeca zaspu", opisala je Jelena.

Nakon što su se 12. lipnja ove godine vjenčali u romantičnom ambijentu Botaničkog vrta u društvu obitelji i prijatelja, njihov odnos nije se promijenio - što nam je još uvijek kao i prvog dana zaljubljena Jelena nedavno i potvrdila.

"Zapravo nije bilo neke razlike nego prije braka, jednostavno smo bili jako često zajedno i s obzirom na to da živimo zajedno nije bilo razlike", rekla nam je tada Jelena otkrivši pritom kako je mjesec dana braka s Vitom proslavila na Yoga Retreatu u Primoštenu.

Linker
27. travanj 2024 00:44