Sandi Cenov i supruga Ilina
 Davor Matota
SPEED DATE

Sandi Cenov: 'Nekad sam luđački izlazio, a danas mi je uz suprugu i djecu najljepše na svijetu'

Razgovor s glazbenikom prošao je u znaku njegova nedavnog 51. rođendana, koji je proslavio uz prijatelje i obitelj. Ovisnik o brzini pokazao je u intervjuu svoju romantičnu stranu i odgonetnuo zašto je lula njegov zaštitni znak.

Pjevač Sandi Cenov vrijedno radi novim pjesmama, a tijekom ljetne stanke čekaju ga brojne gaže diljem Jadrana. U slobodno vrijeme Sandi uživa u obiteljskoj idili sa suprugom Ilinom i djecom. Supruzi s kojom je već 14 godina, otkrio nam je, često priredi 'praznik u dvoje' i uvijek ponese gitaru. U četrnaestogodišnjem skladnom braku dobili su dvoje djece, Mikulu i Zaru, a vjenčali su se na egzotičnom Baliju nakon samo tri mjeseca poznanstva.

"Pisma nam je na početku karijere poštar dostavljao pred vratima jer ih je dolazilo toliko da nisu mogla stati u poštanski sandučić. Možda današnjoj djeci to uz društvene mreže nije jasno, ali tada je to bio jedini način komunikacije', dodaje Sandi koji se u bračnim vodama potpuno promijenio. Prije je volio rođendane slaviti na tulumima, a sada mu je važno da uz njega bude supruga i obitelj. U kojim filmovima bi htio glumiti, zašto voli luku i tetovaže, otkrio nam je u zabavnom intervjuu gdje se prisjetio i prve naslovnice za Gloriju davne 1994. godine.

Spica / Zagreb 14.09.2018. / foto: Davor Matota / Sandi Cenov i supruga Ilina
Davor Matota
Sandi Cenov i supruga Ilina

Linker
19. travanj 2024 20:53