Hana Šmerek
podrška iz prvog reda

Sav ponosan na svoju Jelenu: Momčilo Otašević supruzi priredio baš romantično iznenađenje

Svečana premijera predstave Nuspojave u Knapu okupila je brojna poznata imena poput Daniele Trbović, Lane Gojak, Zorana Vakule koji je došao u pratnji supruge Lavande, ali Momčilo Otašević je bio najponosniji gledatelj te je supruzi pripremio i iznenađenje.

Woody Allen kultna je i jedna od najistaknutijih umjetničkih osoba našega doba. Osim što je režirao, pisao scenarije i glumio u velikom broju filmova, svoj je svestrani talent dokazao i kao vrlo uspješan pisac koji je do sada objavio mnoštvo kratkih priča, kazališnih komada, monologa, eseja i aforizama. Njegove kratke priče danas su neizostavan dio antologija američke proze i već se desetljećima smatraju klasikom humoristične proze, paradoksa, groteske i parodije.

Predstava koja odiše satirom nasmijala je glumca Momčilu Otaševića koji je došao pogledati suprugu Jelenu. Glumci koji su se upoznali na snimanju "Zora dubrovačka" svoju vezu okrunili su brakom u svibnju prošle godine, a najveća sreća je došla nakon što su dobili kćerkicu Mašu. Glumica je izgledala neodoljivo u crnoj uskoj haljini bez naramenica koja je istaknula njenu vitku liniju.

Hana Šmerek

U predstavi "Nuspojave" glume Ivan Đuričić, Jelena Perčin Otašević, Iskra Jirsak i Filip Riđički. Mario Kovač potpisuje adaptaciju i režiju predstave, a dramaturg je Milan Fošner.

Hana Šmerek

U trendi kombinacijama pojavile su se glumice Katarina Baban, Lana Gojak, a u šik kariranom odijelu blistala je i glumica Iskra Jirsak.

Hana Šmerek

Hana Šmerek

Hana Šmerek

Hana Šmerek

Linker
01. listopad 2022 04:04