velika ljubav

Senzacionalna Shiloh Jolie Pitt: Procurila snimka kćeri Angeline i Brada koja otkriva njen veliki talent

Najstarija kći Angeline Jolie i Brada Pitta obožava ples, a svaka video snimka njezinog plesnog umijeća koja dospije na društvene mreže, pokazuje je koliko je talentirana

Kada se prije šesnaest godina u Namibiji rodila Shiloh Jolie Pitt, prvo biološko dijete glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta, tada najzvjezdanijeg svjetskog para, bila je to vijest koja je u sekundi obišla svijet. Odmah je proglašena najslađom bebom na svijetu i od tada je pod lupom javnosti. Unatoč svemu, njezino odrastanje, kao i ono braće i sestara, brižna mama uspjela je sačuvati od znatiželjnih pogleda sve do prošle godine, kada je Shiloh uz nju zasjala na crvenom tepihu.

image

U ženstvenom izdanju na crvenom tepihu krajem prošle godine u Rimu s mamom Anglinom i sestrom Zaharom

MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
image

Do prije dvije godine Shiloh je hodala u odijelima

ROB LATOUR/ SHUTTERSTOCK

Naime, od malena je bila poznata po svom dječačkom stilu, odijevala se u odijela, nosila kratku kosu, a mediji su čak nagađali da je započela transformaciju promjene spola. A onda je, prateći mamu na svjetskoj promociji filma 'Vječnici' od Los Angelesa i New Yorka pa sve do Rima, pokazala svoj novi, ženstveni izgled u romantičnim haljinama s make up-om i punđom. I opet dospjela na naslovnice.

image

Tinejđerica na kavi s prijateljicom iz plesnog studija

TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Beba Shiloh u tatinom naručju pod opsadom fotoreportera

MAQUAIRE/ANGELI/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

A sada se otkrilo da lijepa Shiloh koja je 16-ti rođendan proslavila 27. svibnja - obožava ples. I ne sama da ga obožava već je u njemu izvrsna. Poznato je da od početka prošle godine pohađa satove plesa u plesnoj školi Millennium u Los Angelesu, a ovih je dana objavljen video gdje se vidi koliko zna i umije. Na pjesmu od Lizo ''About Damn Time'' plešući hip-hop iznenadila je i zadivila plesne znalce kao i djecu koja s njom pohađaju plesne satove.

Kao svaka tinejdžerica, nabolje se osjeća u širokim trenirkama koje su njezinoj generaciji ''must'' odjeća, no sportskim stilom ne može sakriti ljepotu zbog koje ju agencije sve češće zovu da se počne baviti i modom. To je za sada ne zanima, no kako joj je mama ima istančan ukus za odijevanje, nije isključeno da ćemo Shiloh uskoro vidjeti i na naslovnicama modnih magazina.

Linker
24. travanj 2024 15:47