konačno se oglasila

Sestru Britney Spears napali jer joj nikad nije dala javnu podršku, sad se iskupila: ‘Podržavala sam je i prije pokreta‘

Jamie Lynn nije se dosad oglašavala o pokretu #freebritney, no ovih dana osjetila je potrebu da se javno oglasi o svemu kroz što je prošla njezina starija sestra.

Cijeli svijet pratio je situaciju oko Britney Spears. Nakon što je putem videolinka prvi put javno svjedočila protiv svog oca Jamiea Spearsa, ne stišavaju se poruke podrške popularnoj pjevačici koja već 13 godina živi pod skrbništvom koje joj ne dozvoljava da privatne i poslovne odluke donosi sama. Iako je zaradila dovoljno za cijeli svoj vijek, potpuno raspolaganje njezinim financijama ima otac Jamie. Prvo se oglasio njezin brat Bryan koji je rekao kako Britney već dugo “guši” ova situacija, a sad joj je javno podršku dala i sestra Jamie Lynn Spears. I to se također dogodilo prvi put.

Glumica je rekla kako je ponosna što je njezina starija sestra nakon svih ovih godina iskreno progovorila o dogovoru na kojeg je prvotno i pristala jer je trebao biti privremen. Jamie Lynn javno su kritizirale pristaše pokreta #freeBritney, a ona im je zdušno i na to odgovorila.

image
Jamie Lynn Spears, sestra Britney Spears.
DEBBY WONG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DEBBY WONG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko je smjestio Britney Spears? ‘Ogavno je kako se odnose prema njoj‘: Novi dokumentarac otkriva puno

“Možda joj nisam dala podršku na način na koji bi to javnost htjela, odnosno kao poruku na društvenim mrežama, ali tvrdim vam da sam uz svoju sestru i davno prije nego što je postojao pokret i hešteg, a bit ću i do kraja. Moja sestra to zna, a javnosti ne dugujem ništa”, rekla je Jamie Lynn.

Čitajte i: Tko je Sam Asghari, dečko Britney Spears s kojim je pobjegla na ‘raj na zemlji‘ nakon što je odlučila uzeti život u svoje ruke?

Čitajte i: Trinaest godina zatočeništva Britney Spears: Otac joj raspolaže životom otkako je doživjela živčani slom 2007. godine

“Želim svoj život natrag”, zavapila je Britney Spears na sudu u Los Angelesu i time i svoje kolege podigla na noge. Podršku joj je dao i bivši partner Justin Timberlake, kolegica Christina Aguilera, John Oliver, Paris Hilton, Miley Cyrus…

U kontroverznom svjedočenju Britney je istaknula kako pije lijekove na koje nije pristala, a navodno liječe njezin bipolarni poremećaj, zbog skbništva se ne smije udati za svojeg dugogdišnjeg dečka Sama Asgharija te zbog ugrađene spirale s njime ne može imati niti djecu. S njim je nakon cijele drame otputovala na odmor, na rajski otok Maui unutar Havajskog otočja.

image
Britney Spears na odmoru na Havajima.
THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Skrećem pozornost na ovo jer ne želim da ljudi misle da je moj život savršen jer to definitivno nije. Ako ste pročitali bilo što o meni u vijestima ovog tjedna, očito sada stvarno znate da nije savršen. Ispričavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dvije godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neugodno podijeliti s javnosti što mi se događa", napisala je Britney.

image
Britney Spears s dečkom Samom Asgharijem.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

U najnovijoj objavi na Instagramu podijelila je video i obožavateljima pokazala kako uživa te napisala “volim zvuk oceana u noći i čuti ljude kako se smiju na terasama”. U komentarima su se slile poruke podrške.

“Kraljice, nadam se da živiš najljepše dane u životu”, napisala je obožavateljica. Ipak, ima i onih koji vjeruju da iza službenih profila na društvenim mrežama stoji njezin otac.

Linker
24. travanj 2024 23:11