Nije rodila u bolnici

Slavna manekenka konačno otkrila detalje rođenja kćeri: ‘To je bila najluđa bol u mom životu‘

Zbog pandemije koronavirusa Gigi Hadid odlučila se na porod kod kuće, a cijelo vrijeme su uz nju bili dečko, majka i sestra.

Manekenka Gigi Hadid, čini se, voli na "kapaljku" davati informacije o svojem djetetu. Iako je rodila još u rujnu prošle godine, tek sada je otkrila neke važne detalje rođenja svoje kćeri koju je dobila u vezu s pjevačem Zaynom Malikom. Čak četiri mjeseca je čekala kako bi svijetu obznanila ime svoje kćeri - Khai.

Khai je ime arapskog porijekla te označava "osobu koja će biti okrunjena", "kraljevsku ličnost". Najčešće se daje dječacima, što znači da je Gigi zbilja moderna mama.

Čitajte i: Gigi Hadid danima krila sretnu vijest! Sumnje su bile opravdane, prije nekoliko dana rodila curicu

No, detalj koji nitko ne bi pogodio otkrila je za Vogue - rodila je kod kuće, a djevojčica je stigla čak tjedan dana kasnije od predviđenog termina poroda.

Gigi je željela roditi doma zbog cijele situacije s pandemijom koronavirusa pa je u spavaću sobu smjestila bazen na napuhavanje. Uz nju je cijelo vrijeme bio njezin partner, mama Yolanda, sestra Bella, primalja i njezina asistentica. Kako bi joj porod prošao što lakše, u pozadini je igrao film koji jako voli - "The Indian in the Cupboard" iz 1995.

Najluđa bol u životu

Iako je porod bio vrlo iscrpljujuć, Gigi je kazala da je vrlo ponosna na sebe jer je to "životinjski" odradila. Malena je na svijet došla u tatinim rukama.

"Nisam niti primijetila da je mala vani. Bila sam tako iscrpljena, podigla sam pogled i on ju je držao. Bilo je tako slatko", ispričala je manekenka. Dodala je da se Malik osjećao bespomoćno vidjevši je u bolovima, ali na kraju je sve prošlo odlično.

Čitajte i: Ima zanimljivo značenje: Nakon četiri mjeseca, Gigi Hadid otkrila ime svoje bebice

Mlada majka, otkrila je, iskusila je "najluđu bol" u životu, ali morala joj se predati i prihvatiti da je tako kako je. "Definitivno je bio trenutak u kojem sam se pitala kako bi bilo s epiduralnom. No, moja babica me pogledala i rekla: 'Gotovo je. Rađaš, nitko ti ne može pomoći. Prešla si vrijeme za epiduralnu pa bi ovako tiskala i da si u bolnici", prisjetila se Gigi.

Gigi je velik dio trudnoće provela na obiteljskoj farmi u Pennsylvaniji gdje su joj društvo pravile sestra i majka te udovoljavale trudničkim željama mlade manekenke.

Linker
20. travanj 2024 10:02