Neodoljivo

Sportski šik u Švicarskoj: Izabel Kovačić zablistala u ležernom izdanju i pohvalila se uspjehom

Supruga našeg slavnog nogometaša Matea Kovačića uživa ovih dana u posljednjim danima zime u čarobnoj Švicarskoj, a nizom objava na Instagramu pohvalila se i jednim lijepim poslovnim ostvarenjem.

Supruga nogometaša i uspješna modna poduzetnica Izabel Kovačić otkrila je da posljednjih dana boravi u Švicarskoj. Nakon što se pohvalila da su sve zalihe Lunilou trenirki trenutno rasprodane - Izabel je zablistala u ležernoj i šik kombinaciji.

Opušteno je pozirala u podzemnoj garaži, uživajući u kornetu sladoleda, a traperice visokog struka i jednostavnu bijelu majicu podignula je na višu razinu dugačkim svijetlim kaputom. Sportsku ‘vibru‘ uspješno je zadržala trendi dodacima - Lunilou brenda - kojeg Izabel uspješno vodi s poslovnom partnericom i svojom sestrom Ivanom Čirjak.

Uz bejzbolsku kapu iz nove kolekcije, posebno se pohvalila bijelim čarapama koje odlično pristaju uz tenisice iste boje, a na ruci joj je bio hit sezone - scrunchie gumica.

Iako je pozirala u ležernom izdanju te na fotografijama nije dotjerana kao inače, a šilterica joj pokriva dio lica, pohvale na njenu pojavu ne prestaju pristizati. "Tako lijepa", "Prekrasna", "Prava ljepotica", "Doslovno savršena", samo je dio komplimenata na različitim svjetskim jezicima kojima su je zasuli obožavatelji iz svih dijelova svijeta.

Čitajte i: Teddy ne izlazi iz mode: Na ulicama Londona, Izabel Kovačić predstavila svoje najmekše kreacije

Čitajte i: Komad kojeg ćete nositi stalno: lunilou trenirke izrađene od 100 posto organskog pamuka

Kolekcija razgrabljena

Kao ni do sada, Izabel u svojim objavama nije otkrila koji je razlog dolaska u Švicarsku, ali podijelila je predivan prizor dvorca na jezeru, kao i seriju fotografija na kojima pozira u bijeloj trenirci iz posljednje linije svog brenda.

"Hvala vam na narudžbama i interesu za prednarudžbe. Trenutno smo rasprodani u nekim komadima, ali ćemo obnoviti zalihe čim prije", poručila je Izabel poziravši u bijeloj trenirci s podstavljenim jastučićima, dok je na glavi imala smeđu lunilou šiltericu.

Linker
20. travanj 2024 09:05