Čestitamo!

Sretne vijesti u domu Kovačićevih: Izabel i Mateo dobili prvo dijete, za to su odabrali baš ovaj grad

Jedan od najkarizmatičnijih i najskladnijih parova na našoj, i svjetskoj, sceni poznati nogometaš i njegova supruga, postali su roditelji po prvi put, kruna je to njihove 10-godišnje ljubavi koju su započeli još kao tinejdžeri.

U tajnosti, kako su držali i cijelu trudnoću bračni par Kovačić dočekao je rođenje svog prvog djeteta. Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji u ponedjeljak 12. listopada u zagrebačkoj Petrovoj bolnici Izabel je rodila carskim rezom.

Slavni par već bira ime za svog sinčića. Prema informacijama koje prenosi Story najmlađi član obitelji Kovačić na svijet je stigao u ponedjeljak u 14.30 sati.

Kruna 10 godina ljubavi

Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine nakon sedam godina veze u istoj crkvi u kojoj su se upoznali. Ovog su ljeta diskretno otkrili da će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana i sada je, nakon tri godine braka, stigla najveća potvrda njihove ljubavi - njihov sin.

Da im je jako važno sačuvati privatnost vidljivo je i iz aktivnosti na društvenim mrežama mlade Izabel, koja je pokrenula i modnu marku s ekološkom odjećom. Naime, još jučer, na dan poroda objavila je dvije slike iz ureda i Lunilou showrooma.

A samo dan prije, u nedjelju, pokazala je romantičnu snimku sebe i Matea s ljetovanja.

Kovačići su iz Londona, gdje Mateo igra za klub Chelsea, stigli u Zagreb kako bi bili uz svoje bližnje, a tu su proveli i veći dio karantene.

Linker
01. prosinac 2023 06:32