GLUMAC

Stanley Tucci skrivao tešku dijagnozu: ‘Šest mjeseci su me hranili na cjevčicu‘

Popularni glumac Stanley Tucci priznao je kako je uspješno od javnosti skrivao tešku dijagnozu s kojom se dugo borio.

Glumac Stanley Tucci koji je slavu stekao ulogama u filmovima Vrag nosi Pradu i Igre gladi otkrio je kako mu je prije tri godine dijagnosticiran rak, što je uspješno skrivao od javnosti.

Riječ je o tumoru jezika koji je bio prevelik da bi se operirao pa je Tucci morao primati kemoterapiju i radijaciju. Zbog teških sjećanja koja mu je ostavila prerana smrt supruge Kate 2009. godine zbog raka dojke, Stanley se isprva nije htio podvrgnuti ovom načinu liječenja.

Čitajte i: Glumac nikako ne može preboljeti prvu suprugu: ‘Nikad ne prestanete tugovati‘

"Tumor je bio prevelik za operaciju pa sam se morao podvrgnuti visokim dozama kemoterapije i radijacije. Zakleo sam se da neću prolaziti kroz tako nešto jer je moja prva supruga umrla od raka i gledao sam je kako godinama prolazi kroz te tretmane, bilo je užasno", poručio je glumac dodavši tome da je njegova obitelj zbog loše dijagnoze bila u velikom strahu.

image
Glumac je skrivao tešku dijagnozu.
MICHAEL HURCOMB/SHUTTERSTOCK MICHAEL

Čitajte i: Alec Baldwin i Stanley Tucci pokazali svoje nove supruge

"Mojoj djeci je bilo jako teško. Šest mjeseci su me hranili na cjevčicu, jedva sam bio sposoban im doći na maturu", poručio je glumac koji se i sam strahovao od najgoreg ishoda.

"Zbog raka se istovremeno bojiš i više i manje. Osjećam se puno starijim nego što sam bio prije bolesti", zaključio je Tucci pa je otkrio kako su šanse da se bolest vrati srećom vrlo male.

image
Stanley Tucci sa suprugom Felicity Blunt.
KRISTIN CALLAHAN/ACE/SHUTTERSTOCK

Velika podrška bila mu je i supruga Felicity Blunt s kojom je u sretnom braku od 2012. godine.

Linker
19. travanj 2024 02:11