Sretni i ponovno zaljubljeni

Stara ljubav zaborava nema: Ovih šest parova prošlo je kroz teške prekide, ali život ih je uspio ponovno spojiti

Nekada nas život odvede u smjeru za koji nikada nismo mislili da ćemo ponovno krenuti. Tako su vjerojatno pomislili i mnogi parovi koji imaju zajedničku ljubavnu prošlost. Neki su bili premladi za nešto ozbiljno, drugi su prekinuli znog razlika u karakterima, treći zbog premalo vremena za viđanje, no tijekom godina, ljubavna vatra ponovno se rasplamsala.

Prekidi nikada nisu laki, bez obzira jeste li ona strana koja ostavlja ili koja je ostavljena. Sigurno ste u životu imali barem jedan prekid nakon kojeg vam nije pala napamet pomisao da biste možda u bližoj ili daljoj budućnosti mogli opet završiti s tom osobom.

No, život je nepredvidiv i ono za što obično kažete da "nikada" ne biste napravili, obično se i dogodi. Nazovite to samoispunjujućim proročanstvom, slučajnošću ili sudbinom, na svijetu ima mnogih primjera parova koji su naprasno prekinuli, zaručili se ili vjenčali s nekom drugom osobom, rastali se pa se opet spetljali sa starom ljubavi.

Čitajte i: Povratak staroj ljubavi? Angelina Jolie bila je na večeri s bivšim suprugom u njegovom stanu, zadržala se znakovita tri sata

Jedan od najsvježijih takvih primjera su glumac Ben Affleck i pjevačica Jennifer Lopez, čija je novo-stara ljubavna priča ponovno u fokusu javnosti. Nakon prekida sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, Jennifer je počela ponovno viđati Afflecka; on je viđen kako izlazi iz njezinog automobila koji ga je dovozio do njezine kuće u Kaliforniji.

image
Ben i Jen kada su bili prvi put u vezi.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako su tada to bile samo glasine, ponovno su zajedno viđeni na romantičnom odmoru na luksuznom skijalištu u Montani, potom u njezinoj novoj kući na Floridi, a u nedjelju su ih paparazi snimili kako se ljube tijekom večere u Malibuu.

Par svoju novopronašlu iskru ljubavi više ne želi skriti od očiju javnosti, već joj namjerno servira sve na pladnju.

Čitajte i: Ben Affleck se sjetio veze s J.Lo: ‘Ljudi su bili toliko zli prema njoj, danas bi netko dobio otkaz‘

Njihova ljubavna prošlost seže još na početak milenija - zaljubili su se i prohodali 2002. na setu filma "Gigli" dok je J.Lo još bila u braku sa svojim drugim suprugom, plesačem Chrisom Juddom. Ipak, s Benom je osjetila da je "to-to" te su se zaručili nešto kasnije iste godine.

Ipak, vjenčanje koje je trebalo biti u rujnu 2003., odgođeno je zbog prevelike medijske pažnje te su prekinuli nekoliko mjeseci kasnije, u siječnju 2004. Ben je nakon tog skorog braka upoznao glumicu Jennifer Garner koju je i oženio te bio s njom u braku dugih 13 godina, dok se J.Lo udala za latino pjevača Marca Anthonyja s kojim je bila 10 godina.

Večera s bivšim suprugom

Stara ljubav ponovno je ušla u život i glumici i humanitarki Angelini Jolie, koja, baš kao i J.Lo, iza sebe ima tri propala braka. Nakon mučnog razvoda s Bradom Pittom, s kojim je konačno dogovorila zajedničko skrbništvo nad njihovo šestero djece, Angelina je viđena u posjeti bivšem suprugu Jonnyju Lee Milleru, britanskom glumcu s američkom adresom.

Čitajte i: Povratak staroj ljubavi? Angelina Jolie bila je na večeri s bivšim suprugom, u njegovom stanu zadržala se znakovita tri sata

image
Angelina Jolie uhvaćena u izlasku iz stana bivšeg supruga Johnnyja Lee Millera.
DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Do njegovom stana u Brooklynu došla je s bocom vina u ruci, odjevena u neupadljiv bež baloner ispod kojeg su provirivale široke, svijetle hlače.

Inače, Millera je upoznala na setu filma "Hakeri" iz 1995. dok je bila na početku karijere, a on je već bio nova glumačka nada, specijalno dovedena iz Velike Britanije u Ameriku.

Među njima je odmah zaiskrilo te su se vjenčali samo godinu dana kasnije. Svi će pamtiti njezin vjenčani outfit - crne hlače od lateksa i bijelu majicu na kojoj je vlastitom krvlju ispisala njegovo ime. Ipak, njihov brak nije dugo izdržao i to zbog preopterećenosti obavezama pa su se rastali 1999.

image
Miller je s Jolie 1995. glumio u filmu 'Hakeri'.
RIGHTS MANAGED/MARY EVANS PICTURE LIBRAR/PROFIMEDIA

Angelina se u međuvremenu udala za glumca Billyja Boba Thorntona i Brada Pitta, dok je Miller bio u braku s glumicom Michele Hicks s kojom ima sina Bustera Timothyja.

Sudbonosan susret

Najpoznatiji britanski par - vojvotkinja Catherine, poznatija i kao Kate Middleton te njezin suprug princ William, prije nekoliko mjeseci proslavili su 10 godina braka. Iako se njihov odnos sada čini idiličan, prekinuli su prije nego su odlučili stupiti u brak.

Povjesničar Robert Lacey u svojoj knjizi "Battle of Brothers: William and Harry—The Inside Story of a Family in Tumult" tvrdi da je Kate još s 19 godina promišljeno planirala da se približi Williamu i postane njegova žena, no pravu istinu zna samo ona. Isprva je željela upisati fakultet u Edinburghu, ali predomislila se kada je saznala da je William upisao studij na sveučilištu St. Andrews.

image
Kate i William na početku veze.
MICHAEL DUNLEA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slave deset godina braka! Tko zna kako bi završila njihova priča da Kate i ovaj put nije uzela stvari u svoje ruke

Kate je tada pauzirala godinu i 2001. upisala povijest umjetnosti na sveučilištu St. Andrews. Bili su prijatelji dok je William nije vidio kako hoda pistom i automatski se zaljubio u nju.

Princ je tada bio u divljoj fazi - tulumario je i partijao s djevojkama te mu ozbiljna veza i brak nisu bili na kraj pameti.

Ipak, 2006. su službeno postali par i privukli veliku pažnju javnosti, a mediji su već trljali ruke čekajući vijest o skorim zarukama. No, već iduće godine su prekinuli jer je Williamu sve bilo previše. S Kate je tada prekinuo telefonski.

image
Kraljevski par vjenčao se 29.4.2011.
LEWIS WHYLD/PA IMAGES/PROFIMEDIA

No, život ih je opet spojio pa su se 2010. konačno zaručili te vjenčali 29. travnja 2011. u Westminsterskoj opatiji. Danas imaju troje djece - prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte.

Trebalo im je pet godina

I među domaćim parovima ima onih koji su uspjeli pomiriti razlike i dati još jednu šansu ljubavi. Nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač (djevojački Martinović) upoznala se sa svojim suprugom Robertom Kovačem kada je imala tek 18, a on 20 godina.

U vezi su bili svega pet mjeseci jer su bili, kako je Anica jednom prilikom rekla, premladi da bi razmišljali o nečem dugoročnom. Anica se tada posvetila manekenskog karijeri, a Robert nogometu.

Anica je 1995. pobijedila na natjecanju za Miss Hrvatske, a iste godine ponijela je i titulu prve pratilje na natjecanju za Miss svijeta. Robert se tada oženio Njemicom, o kojoj nikada nije govorio u javnosti.

Tri godine kasnije, Robert je, igrajući za Bayer u Leverkusenu, upoznao Zorana Mamića koji ga je ponovo spojio s Anicom. Ipak, ona je tih godina bila u ozbiljnoj vezi s Ivanom Lovrićem, osobnim čuvarem bivšeg predsjednika Franje Tuđmana. No, 2000. oni više nisu bili zajedno te se saznalo da Anica opet ljubuje s Robertom.

Kako je ispričala nakon što su već neko vrijeme bili zajedno, Robert ju je jedne večeri nakon dugo vremena vidio na televiziji i shvatio da ju želi ponovno vidjeti. Zamolio je Mamića pronađe broj njezinog telefona, a Zoranu to nije bio nikakav problem. Zaručili su se 2000., a vjenčali godinu dana kasnije na isti dan na koji su se zaručili - 29. prosinca. U braku su dobili troje djece - kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

Prekid od par mjeseci

Milica Mihajlović i Ivan Todorić upoznali su se 2011. u New Yorku - Ivan je tamo boravio zbog poslovnih obaveza, a Milica je nosila modnu reviju, a sudbonosni susret bio je dovoljan za počnu frcati iskre.

image
Milica i ivan Todorić.
MARKO TODOROV/CROPIX

Šest mjeseci kasnije, Ivan je pokazao koliko ozbiljno misli pa je Milicu doveo na svadbu najboljeg prijatelja i tamo je upoznao s ostatkom obitelji Todorić.

U vezi su bili oko pet godina, no odlučili su na nekoliko mjeseci prekinuti romansu. Ipak, njihova ljubav bila previše snažna pa su se ponovno spetljali tijekom Miličine rođendanske proslave u Beču.

Čitajte i: Obitelj slavi! Ljubavna bajka Ivana Todorića i Milice Mihajlović blagoslovljena još jednim djetetom

image
Ivan Todorić i Milica Mihajlović uzeli su pauzu od nekoliko mjeseci prije nego su se opet spetljali.
SINIŠA SUNARA/CROPIX

Od tad su nerazdvojni te su tijekom godina dobili dvoje djece - krajem 2017. Milica je u Švicarskoj rodila dječaka Vida, a u rujnu 2020. kćer Ariju.

Skandal, prekid pa pomirenje

Novu šansu nakon prekida dali su si i bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna i ekonomistica Mirela Forić. Upoznali su se 2005. godine u jednom narodnjačkom klubu. Ipak, prekinuli su zbog skandala koji je izbio jer se tada Srna zabavljao po narodnjačkim klubovima, umjesto da trenira za pripreme.

image
Darijo Srna i Mirela Forić.
RANKO SUVAR/CROPIX

Godinu dana svatko je bio na svojoj strani, no ponovno su se spojili jer su shvatili da među njima ipak ima "ono nešto". Vjenčali su se 2010. godine, dva mjeseca nakon dobili su prvu kćer Kasju, a krajem 2015. sina Karla.

Srna i Mirela jedno drugom su otad najveća podrška, a nadamo se da će tako biti i u narednim godinama.

Linker
20. travanj 2024 07:51