LAŽNI PROFILI

Stjepan Hauser kakvog ne viđamo često! Ljut poslao apel obožavateljima: ‘Ovo postaje veliki problem...‘

Glazbenik često na društvenim mrežama provocira objavljujući fotografije s nepoznatim damama, a ovaj je put bio malo ‘ozbiljniji‘. U videu se obratio obožavateljima i zamolio ih da ne nasjedaju na prevare s lažnih profila s njegovim imenom.

Poznati svjetski violončelist Stjepan Hauser pokazao je svoju ozbiljnu stranu snimivši video na društvenim mrežama gdje je prozvao sve lažne profile s njegovim imenom. U crvenoj košulji upozorio je na problem koji za njega u posljednje vrijeme postaje nepodnošljiv, a ovo i nije prvi apel koji je uputio obožavateljima.

"Ovo s lažnim Hauserima je totalno izmaknulo kontroli. Sad govorimo o tisućama lažnih profila svaki dan na svim društvenim mrežama. To postaje veliki problem, šteti meni, mojoj reputaciji, mom imenu, mom imidžu. Moramo to zaustaviti. Već sam vam rekao i ponavljam - samo je jedan pravi Hauser", rekao je Stjepan te namignuo svojim obožavateljima. U opisu videa napisao je koji su jedini i pravi profili te zamolio ljude da ne nasjedaju na prevare.

"Molim vas, ne vjerujte tim varalicama koje vas kontaktiraju s lažnih profila. Daju vam lažne informacije, traže od vas novac, grozne se stvari događaju. Moramo nešto učiniti da to zaustavimo jednom zauvijek. Postoji jedna moja službena stranica na Instagramu, jedna službena stranica na Facebooku, jedna službena stranica na YouTubeu. Sve što nije službena stranica - lažno je", zaključio je. Hauser je inače na dnevnoj bazi aktivan na društvenim mrežama, a u posljednje vrijeme objavljuje obrade pjesama s top ljetnih destinacija. Na rajskim plažama okružen je ljepoticama, a on, izgleda, više nego ikad uživa u ženskom društvu.

Čitajte i: Jedan od najvećih naših zavodnika: Stjepan Hauser svirao na pješčanoj plaži uz niz nepoznatih dama

image
Koncert "Vridilo je" u čast Oliveru Dragojevicu u Spaladium Areni.
NIKOLA VILIC/CROPIX

U svibnju ove godine imao je i reunion s Lukom Šulićem nakon što je dvojac otišao na pauzu 2018. godine. Na Instagramu su najavili i kako u tijekom ožujka i travnja 2022. kreću na turneju SAD-om. Fanovi u komentarima ne prestaju ispitivati kad će doći i na ostale kontinente, pogotovo Europu.

Čitajte i: Zaljubljena Hauserova sirena ostala na Maldivima: Evo što zapravo stoji iza Stjepanovih avantura

Linker
24. travanj 2024 01:24