Nataša Janjić
 Saša Zinaja
napokon sretna

Suprug Nataše Janjić pripremio joj je najljepše iznenađenje: 'U ovom domu stanuju druge šanse'

Potres ih je istjerao iz doma, ali ova obitelj nasreću je opet u svome obiteljskom gnijezdu, tako da sada mogu mirno iščekivati prinovu koja stiže u kolovozu.

"Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! Nakon bijega, straha i neizvjesnosti, hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na svom mjestu... sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji.

....U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i “oprosti”, tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica, sve ono što dom čini domom! Divno se vratiti!", napisala je Nataša Janjić Medančić nakon što je objavila fotografiju da se vratila u svoj dom u središtu Zagreba i da uživa s obitelji. Glumica i njezina obitelj morali su izaći iz stana i svoju sigurnu luku pronašli su u Istri, a stan koji je preuredila od temelja prije dvije godine napokon je ponovno siguran.

Prije dva mjeseca Nataša i njezin suprug, ortoped i traumatolog Nenad Medančić objavili su fotografije i snimke iz stana na kojima pokazuju kakva je šteta nastala kod njih, a sad su odahnuli su što se mogu vratiti kući.

Koliko joj je sigurnost važna istaknula je Nataša u intervjuu za Gloria Glam.

"Sretna sam i obitelj je moja zona komfora. Mirna večer kod kuće uz dobar film ili seriju, kad uspavamo dijete. Dom me smiruje i puni. Srce mi je danas na pravome mjestu", naglasila je.

instagram


Čitajte i:

Tema tuluma Nataše Janjić Medančić mnogima će izmamiti osmijeh na lice

Nataša Janjić Medančić u prvom intervjuu nakon rođenja sina potpuno iskreno o majčinstvu, braku i višku kilograma

Nataša Janjić objavila je fotografiju čiste radosti: 'Ruke su mi pune, ne mogu biti sretnija'

Linker
20. travanj 2024 08:18