LUDO ZALJUBLJENI

Talijanska voditeljica koju su povezivali s Ibrahimovićem uhvaćena u strastvenim poljupcima sa slavnim turskim glumcem

Talijanska voditeljica Diletta Leotta koju su prošloga ljeta povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, uhvaćena je kako na jahti razmjenjuje strastvene poljupce s dečkom, Canom Yamanom.

Da su Diletta Leotta, talijanska televizijska voditeljica i turski glumac Can Yaman zaljubljeni, ne skrivaju od očiju javnosti. Ovoga puta paparazzi su ih ulovili u vrućim scenama na jahti u Bodrumu. Par koji se doslovno nije odvajao, razmjenjivao je vruće poljupce, a sve su to uhvatili paparazzi.

image
Par je uhvaćen u strastvenim poljupcima na jahti.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ljubav je ipak pobijedila: Unatoč glasinama o nevjeri, Zlatan Ibrahimović sa suprugom uživa na jahti

Prošloga ljeta Diletta je punila medijske naslovnice kada se šuškalo da je poznati nogometaš Zlatan Ibrahimović nevjenčanu suprugu Helenu Seger prevario upravo s talijanskom voditeljicom, nakon što su snimali reklamu za jednu fitness tvrtku.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svjetla ugašena i više se te noći nisu palila", prenio je tada talijanski tjednik Oggi izjavu neimenovanog izvora.

O njihovom odnosu glasine su krenule kada je Ibrahimović prošloga ljeta bio na jahti ispred St. Tropeza, gdje je boravila i Diletta. Sve je krenulo s večerom, a na snimanju se par dodatno zbližio.

image
Naokon nekoliko veze mjeseci Diletta je upoznala Canovu obitelj i prijatelje.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ipak, ljubav između Helene Seger i Zlatana Ibrahimovića je pobijedila, a nedavno su viđeni u idiličnoj atmosferi sa svoja dva sina, Maximilianom i Vincentom, na jahti na Mallorci.

Da dvojac o čijem odnosu se šuškalo trenutno ništa ne veže, pokazuju i fotografije Dilette Leotte i njezinog dečka Cana Yamana u strastvenim poljupcima.

Čitajte i: Šveđanka koja je izgradila Ibrahimovića! Mediji bruje o Zlatanovoj aferi, a njegova Helena i dalje mudro šuti

Inače, nakon nekoliko mjeseci veze Diletta je s Canom otputovala u Tursku kako bi upoznala njegovu obitelj i prijatelje.

Majka turskog glumca Guldema tada je, štoviše, objavila fotografiju u društvu svog sina i Dilette uz opis: "Moj sin i moja kći".

image
Par ne skriva zaljubljenost.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Can Yaman je pak ranije bio u Cataniji, u Dilettinom rodnom gradu, gdje je upoznao njezinu obitelj te još jednom pokazao da je njihova veza ozbiljna.

Linker
19. travanj 2024 19:45