Neja Markičević / Hanza Media
SLATKO IŠČEKIVANJE

Tamara Loos otkrila spol drugog djeteta

Već je nakon rođenja kćerkice Vere izjavila da bi voljela imati još djece, a sada je radijska i televizijska voditeljica u slatkom iščekivanju drugog djeteta - još jedne djevojčice.

Da će ponovno postati majka Tamara Loos je obznanila početkom svibnja kada je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, a sada je dala naslutiti na svojem Instagram profilu kako njoj i njezinom životnom partneru Matiji Perkoviću ponovno stiže djevojčica. Radijska i televizijska voditeljica podijelila je fotografiju na kojoj se u plićaku igra sa svojom Verom i uz nju napisala "Nas tri", dok je u komentarima napisano "Prekrasne ste sve tri". Trudna Tamara je sa svojom Verom, koja će početkom srpnja proslaviti četvrti rođendan, uživala u Omišlju, a sada joj je, u drugom tromjesečju, trudnički trbuh nemoguće sakriti.

Svoju je trudnoću prije više od mjesec dana potvrdila za portal Gloria.hr, kada je bilo još rano govoriti o spolu bebe, ali je Tamara tada priznala kako nema nekakvih posebnih želja, osim da je dijete zdravo. Da jako želi da joj kćer Vera ne bude jedinica izjavila je pet mjeseci nakon njezinog rođenja, a već tada je rekla kako nije jedna od onih koji puno kompliciraju kada je roditeljstvo u pitanju.

- Nikad nisam radila dramu oko djeteta. Mislim, pa toliki ljudi su roditelji… Uostalom, nema prirodnije stvari od razmnožavanja - izjavila je Tamara Loos nedugo nakon dolaska Vere.

Linker
19. travanj 2024 11:43