Dani užasa

Tamna strana slave: Justin Bieber priznao da su mu zaštitari morali mjeriti puls kad bi pretjerao

Iako je imao sav uspjeh koji mlada osoba može zamisliti, i dalje je bio tužan i osjećao se prazno, to je pjevaču bio najteži period života.

Pop zvijezda i glazbenik Justin Bieber počeo je iskreno govoriti o svojim najlošijim danima i mračnom periodu života. Ovaj 27-godišnjak otovreno je progovorio o zlouporabi droge u prošlosti, za GQ magazin. U otvorenom razgovoru Justin je priznao da su u najgorim danima njegovi zaštitari morali poskrivečke ulaziti u spavaću sobu kako bi mu provjerili puls i vidjeli je li uopće živ.

"Stalno sam žudio za još. Imao sam sav taj uspjeh, ali i dalje sam osjećao tugu, bol. I dalje sam imao nerazriješene probleme. A mislio sam da će uspjeh uspjeti sve to riješiti. Za mene je droga bila samo sredstvo za umrtvljivanje kako bih izdržao", prisjetio se Bieber.

Priznao je da je u tom periodu izgubio i viziju za svoju karijeru. "Postoji toliko različitih mišljenja. I ta industrija, imate ljudi koji nažalost lešinare na tuđim nesigurnostima i od toga sebi rade korist. A kada se to dogodi, očito, to vas razljuti. I onda dobijete mladu, ljutu osobu, koja je imala ogromne snove, a svijet vas iznuri i napravi od vas osobu koja ne želite biti", iskreno je opisao taj period života.

Čitajte i: Majka mu je bijesna, no on ne mari! Bieber ima više od 60 tetovaža, a jednu je posvetio velikoj ljubavi?

Prijelaz u svijet odraslih

Mladi Kanađanin proslavio se zahvaljujući videima koja je objavljivao na svom Youtube kanalu, obrađivao je pjesme velikih zvijezda, tako ga je uočio agent, prvi ugovor je potpisao s 14 godina. Jedan je od rijetkih koji je uspio karijeru tinejdžerske zvijezde uspješno transformirati u karijeru za odraslu publiku. No, čini se, i taj je put imao svoju visoku cijenu.

"Onda se probudite jednog dana i svi odnosi su vam sj***, nesretni se, a imate sav taj uspjeh na svijetu, ali u glavi je samo misao: 'Što mi sve to vrijedi, ako sam tako prazan iznutra?", priznao je Justin.

Čitajte i: Nepogrešiva Hailey: Savršeno uparila it komade i najavila povratak minimalističke elegancije na velika vrata

Za mladog umjetnika, supruga Hailey Baldwin odigrala je neizmjerno važnu ulogu u prebacivanju fokusa, iako je priznao da su u prvoj godini braka imali težak period jer se često vraćao na svoje traume. "Bilo je tu nedostatka povjerenja. Bilo je toliko stvari koje ne želiš priznati osobi s kojom si, jer su zastrašujuće. Ne želiš je prestrašiti ni time da kažeš 'bojim se'", zaključio je Bieber.

Linker
18. travanj 2024 21:04