IZA KULISA

Teške optužbe za zvijezdu serije ‘Uvod u anatomiju‘: Patrick Dempsey kolegama sa seta prouzročio PTSP

Popularnog glumca Patricka Dempseyja, miljenika među ženskom publikom koji se proslavio ulogom u hit seriji ‘Uvod u anatomiju‘, novinarka Lynette Rice u knjizi ‘How to Save a Life: The Inside Story of Grey‘s Anatomy‘ prikazala je u negativnom svjetlu kakvo nitko nije očekivao!

Neslužbena priča o megapopularnoj seriji "Uvod u anatomiju" naslova "How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy" i autorice Lynette Rice, otkrila je mnoge detalje sa seta koje obožavatelji zasigurno nisu očekivali.

Prema knjizi, Patrick Dempsey koji je ulogom dr. Dereka Sheparda stekao svjetsku slavu, na setu je kolegama navodno prouzročio izrazito neugodne trenutke.

Čitajte i: Seksi doktor Alex slomio nam je srce, odlazi iz 'Uvoda u anatomiju': Već smo patili i zbog odlazaka ovih likova

Neki se i danas bore s PTSP-om

image
Patrick Dempsey je navodno terorizirao kolege.
BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK

"Držao se tako na setu jer je znao da može zaustaviti produkciju i uplašiti ljude. Bilo je sukoba i s ljudskim resursima, no tu se nije radilo o seksualnom zlostavljanju. Terorizirao je kolege i mnogi se žale kako i danas imaju PTSP koji im je on prouzročio", izjavio je izvršni producent James D. Parriott o Dempseyju koji se navodno sukobio i s autoricom serije Shondom Rhimes i kolegicom Ellen Pompeo.

Čitajte i: Zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' rastaje se pet mjeseci nakon je sa suprugom dobila treće dijete

Prisiljeni na tragičan završetak dr. Dereka Sheparda

"Derek Shepherd je i uvijek će biti nevjerojatno važan lik - za Meredith, za mene i za obožavatelje", zaključila je Shonda Rhimes koja je odbila ulaziti u druge detalje, dok se Ellen navodno naljutila jer se Patrick nije dovoljno trudio te je konstantno prigovarao oko scena, a kadrovska pitanja bila su razlog zbog kojeg su lika dr. Dereka Sheparda na kraju 11. sezone ubili.

image
Patrick Dempsey i Ellen Pompeo na setu.
RODEO DRIVE PRESS/VISUAL/PROFIMEDIA

Gledatelje je takav razvoj radnje iznenadio, no možda bi im bilo jasnije ako je vjerovati navodima Jeannine Renshaw da su zbog napetosti na setu na kojem je ponekad bilo i suza, producenti jednostavno bili prisiljeni na taj potez.

Linker
18. travanj 2024 07:58