Nije dobro

Teško zdravstveno stanje glazbene dive: Celine Dion više ne može ustati iz kreveta

Glazbena diva zbog problema sa zdravljem izgubila je previše tjelesne mase, a više se, prema nekim izvorima, ne može ni kretati. Zbog svega toga mogla bi se na neko vrijeme povući iz svijeta glazbe.

Slavna kanadska pjevačica, Celine Dion još je u listopadu prošle godine zabrinula obožavatelje otkazavši najavljivane koncerte u Las Vegasu, a nedavno ih je odgodila još nekoliko. Razlog tome su zdravstveni problemi glazbene dive koja se bori s jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a njezina bliska prijateljica sada je javno progovorila o njezinom zabrinjavajućem zdravstvenom stanju, prenosi News.in.

image

Još je u listopadu prošle godine pjevačica otkazala turneju.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Više ne može hodati

Čitajte i: Opet joj nije dobro: Celine Dion najavila otkazivanje turneje ‘Courage‘ u sjevernoj Americi

Pjevačica, naime, više ne može ustati iz kreveta niti se kretati zbog jakih i paralizirajućih bolova u nogama i stopalima - otkrio je izvor dodavši kako je Celine značajno smršavila te je vrlo slaba zbog čega teško brine o svojoj djeci, 11-godišnjim blizancima Eddyju i Nelsonu.

Čitajte i: Celine Dion narušeno zdravstveno stanje: ‘Osjećam se tako loše što sam razočarala obožavatelje‘

Mogla bi se povući iz svijeta glazbe

image

Celine Dion trenutno se zbog paralizirajućih bolova ne može kretati.

GEORGIA TAYLOR/SHUTTERSTOCK

Ne poboljša li se stanje pjevačici, mogla bi se povući iz glazbenog svijeta na nekoliko mjeseci do godinu dana što bi joj moglo teško pasti - iako je okružena s obitelji koja joj pruža najveću podršku - pretpostavlja isti izvor.

"Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati ovog studenog", podijelila je bol koju osjeća s vjernim obožavateljima pjevačica o čijem inspirativnom životu je snimljen film "Aline Valérie Lemercier" uoči otkazivanja turneje.

Linker
15. travanj 2024 07:00