John Stamos/Instagram
Bajka u Disneylandu

'Ujak Jesse' s trudnom suprugom proslavio tjedan dana braka: 'A rekli su da nećemo izdržati'

Par se vjenčao u crkvici u Kaliforniji, a slavlje se nastavilo u vili 54-godišnjeg glumca. Nakon fešte, mladenci su krenuli na zabavni medeni mjesec.

Američki glumac John Stamos prije tjedan se dana oženio za Caitlin McHugh s kojom očekuje dijete.

Par se vjenčao u crkvici u Kaliforniji pred najbližom obitelji i prijateljima, a slavlje se nastavilo u vili poznatog glumca. John je bio odjeven u crni smoking, a Caitlin u bijelu haljinu s tilom, princeza kroja, izvjestio je tada People.

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Par je trenutno na medenom mjesecu, a zbog visoke trudnoće 31-godišnje manekenke i glumice, nisu otputovali van Amerike, već romantičnu bajku potražili na Floridi, u Disneylandu.

54-godišnji John na Instagramu je objavio simpatičnu fotografiju na kojoj on i njegova draga nose 'svadbene' uši Mickeyja Mousea; ona veo s bijelim ušima, a on crne s natpisom 'Mladoženja'.

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

"Jedan tjedan (a rekli su da nećemo potrajati)", napisao je John uz fotografiju i dodao kako se osjeća kao najsretniji muškarac na svijetu te da se nalazi na najčarobnijem mjestu na kugli zemaljskoj.

Njegova supruga objavila je još jednu fotografiju iz parka i napisala: "Savršen način da započnemo naš 'i živjeli su dugo i sretno'. Možete li pogoditi koga glumimo?"

2017., nakon dvije godine veze, John je Caitlin zaprosio upravo u Disneylandu pa ovaj zabavni park za glumca i manekenku ima posebno značenje.

Linker
20. travanj 2024 00:35