najvažnija su joj djeca

Unatoč razvodu od Billa, Melinda Gates itekako ima razloga biti sretna, a to potvrđuje i iskreni osmijeh na njezinu licu

Melinda je kćeri Jennifer, koja se uskoro udaje, priredila spektakularnu djevojačku zabavu na kojoj se družila i zabavljala s njezinim prijateljicama kao da je ne mori baš niti jedna briga.

Prošlo je više od godine i pol kako se Jennifer Gates, profesionalna jahačica i kći osnivača Microsofta Billa Gatesa i njegove sada već bivše supruge Melinde, zaručila za dugogodišnjeg dečka, također jahača, Egipćanina Nayela Nassara. Dvadesetčetverogodišnja apsolventica na Sveučilištu Stanford objavila je sretne vijesti krajem siječnja 2020., a sada će napokon uploviti u bračnu luku.

A kakvo bi to vjenčanje bilo bez djevojačke proslave, i to ne bilo kakve! Naime, friška razvedenica Melinda Gates priredila je svojoj kćeri veliki party povodom vjenčanja na obiteljskom imanju Gatesovih pored jezera. Ta vila, koju su Bill i Melinda kupili tijekom braka, procjenjuje se na 125 milijuna dolara.

"Hvala ti na ovoj nevjerojatno posebnoj proslavi. Duboko sam zahvalna za sve nevjerojatne žene u mom životu koje me savjetuju, podržavaju i uzdižu. Zajedno u novo poglavlje!", napisala je Jennifer uz nekoliko fotografija s proslave.

Čitajte i: Ljubavna priča Billa i Melinde Gates: Zaljubili se na poslu, vjenčali na Havajima i stekli ogromno bogatstvo

Melindi je sreća njezine djece najvažnija pa je po strani stavila zavrzlame na vlastitom ljubavnom polju, odnosno razvod od Billa Gatesa s kojim je u braku bila dugih 27 godina. Ipak, odlučili su se rastati, a ono što ih još veže je "Bill & Melinda Gates" zaklada koju su zajedno pokrenuli i koja se smatra najvećom privatnom fundacijom na svijetu.

Zaruke s egipatskim jahačem Jennifer je objavila još u siječnju 2020. predivnom posvetom na Instagramu. Par je zajedno gotovo četiri godine, a zaručili su se tijekom skijanja.

"Nayel Nassar, ti si jedinstven. Apsolutno si me oborio s nogu proteklog vikenda, iznenadivši me na najznačajnijem mjestu koja se veže uz jednu od naših mnogih zajedničkih strasti. Jedva čekam da ostatak života provedemo u učenju, rastu, smijehu i ljubavi. Milijun puta 'da'".

Čitajte i: Kći Billa Gatesa o životu u milijarderskoj obitelji: ‘Odmalena su sa mnom vodili ozbiljne razgovore‘

Melinda i Bill osim Jennifer imaju i sina Roryja te kćer Phoebe, a sve troje su odmalena odgajali na poseban način. Jennifer je svojedobno ispričala da je najranijih dana slušala razgovore o ozbiljnim temama pa čak i za blagovaonskim stolom, gdje su njezini roditelji raspravljali o velikim svjetskim pitanjima.

image
Bill i Melinda Gates s djecom.
BILL GATES FACEBOOK

"Još dok sam bila dijete, roditelji su uvijek sa mnom pričali kao da sam odrasla osoba i nikada se nisu libili voditi sa mnom ozbiljne razgovore. Odrasla sam uz razgovore o velikoj stopi smrtnosti kod djece, kao i epidemiji HIV-a, o čemu se pričalo za večerom", prisjetila se Jennifer koja će možda na isti način odgajati i svoju djecu.

Linker
25. travanj 2024 18:33