Trudnički trend

Uskoro postaju roditelji: Supruga pjevača iz grupe Silente ponosno pokazuje zaobljeni trbuščić

Mia Karamehmadović sve češće objavljuje fotografije na kojima pokazuje goli trbuščić, a to je učinila i na djevojačkoj zabavi prijateljice Dine Dragije.

Supruga frontmena grupe Silente, Tibora Karamehmedovića, Mia Karamehmedović priključila se trendu među slavnim trudnicama te ponosno pokazuje zaobljeni trbuščić.

Mia je prilikom uživanja na djevojačkoj zabavi Dine Dragije, buduće supruge našeg reprezentativca Tina Jedvaja, ponosno pozirala u odvažnoj modnoj kombinaciji: nosila je kratke crne traperice, kratki top i ružičaste natikače na petu pa je njezin trbuščić bilo teško ne primijetiti, a buduća ga je majka dodatno istaknula srebrenim lancem za trbuh.

image

Mia je prilikom uživanja na djevojačkoj zabavi Dine Dragije ponosno pozirala u odvažnoj modnoj kombinaciji.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Naime, Mia, koja se prije nekoliko mjeseci udala za glazbenika, na svome je Instagram profilu pokazala još jednu zanimljivu modnu kombinaciju kojom je istaknula svoj trudnički trbuščić.

Čitajte i: Neke nove mame: Zaboravite skrivanje, poznate trudnice pokrenule su novi modni trend

Tibor i Mia vjenčali su se prije nekoliko mjeseci u Dubrovniku, a vjenčanje su, baš kao što to nastoje kada su u pitanju detalji iz njihovog života, držali dalje od očiju javnosti.

Da su u vezi, doznalo se u ljeto 2021. godine, kada su po prvi puta objavili zajedničke fotografije.

Linker
18. travanj 2024 19:27