Ellen DeGeneres i njezina partnerica Portia de Rossi
 Profimedia, AKM-GSI
imala je samo 15 godina

Užasna priča voditeljice: 'Očuh je iskoristio majčinu bolest, od onog što mi je napravio nikad se neću oporaviti'

U showu 'My Next Guest Needs No Introduction' (Mog sljedećeg gosta ne moram predstavljati) s Davidom Lettermanom na Netflixu, slavna komičarka, voditeljica, glumica i producentica Ellen DeGeneres (61), šokirala je javnost priznanjem kakvo je seksualno zlostavljanje doživjela u ranoj mladosti.

Više je desetljeća prošlo otkako se Ellen DeGeneres suočila sa seksualnim zlostavljanjem, ali njoj ta rana nikada neće potpuno zacijeliti i u popularnom showu s Davidom Lettermanom ispričala je da se živo sjeća razdoblja kad je doživjela traumatično iskustvo. Dogodilo joj se kad se njezina majka Betty udala za 'jako lošeg čovjeka' i ubrzo nakon vjenčanja saznala da boluje od raka dojke.

'Kad je majka otišla u grad, prišao mi je i rekao da je u dojci njezine majke osjetio kvržicu i da mora osjetiti moje jer je ne želi uzrujati, ali mora osjetiti moje'.

'Tada ništa nisam znala o tijelu, nisam uopće znala da su svake grudi drugačije. U svakom slučaju uspio me uvjeriti da mora osjetiti moje grudi i potom je to pokušao učiniti opet i opet', rekla je. Ispričala je i da je majka bila pomirljiva duša oko svega i svakog i da joj nije htjela ništa odmah reći o incidentu jer je znala da bi joj time potpuno uništila sreću.

'Odlučila sam to reći sada jer sam ljuta na sebe što to nisam učinila tada. Bila sam preslaba da se zauzmem za sebe, imala sam 15, 16 godina. To je stvarno grozna, grozna priča i jedini razlog zašto je iznosim do detalja je taj što ne želim da druge mlade djevojke ikada ikome dopuste da im to učini. Nisam smjela tako štititi svoju majku', rekla je odlučno te naglasila da je trebala štititi sebe, a ne nju, i to nekoliko godina. 'Tek sam joj rekla nakon nekoliko godina i što se dogodilo? Nije mi vjerovala i ostala je s tim čovjekom idućih 18 godina. I onda ga je naposljetku ostavila jer je previše puta okrenuo priču'.

West Hollywood, CA  - Ellen DeGeneres and Portia de Rossi do an early date night at vegan restaurant, Crossroads. The happy couple are spotted walking together to their car after dinner. Portia is wearing a floral skirt and white blouse while Ellen sports jeans and a plaid button up.

Pictured: Ellen DeGeneres, Portia de Rossi

BACKGRID USA 19 MAY 2017, Image: 332916826, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Ellen DeGeneres i njezina partnerica Portia de Rossi

Ellen je privatnu sreću pronašla uz 46-godišnju glumicu Portiju de Rossi s kojom se vjenčala 2008. godine, a prije toga su četiri godine bile u vezi.

Linker
19. travanj 2024 20:44