Nije šala

Važna obljetnica: Slavni 2Cellosi ponovno se ujedinili i snimili novi spot

Popularni glazbenici ponovno su ostvarili suradnju, a ovo je njihovo prvo zajedničko izdanje nakon dvogodišnje pauze tijekom koje su objavili dva sjajna solo albuma klasične glazbe.

Ne, ne, nije prvoaprilska šala - 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser ponovno su zajedno kako bi proslavili 10. obljetnicu od početka karijere! Za tu su prigodu odabrali pjesmu “Livin’ on a Prayer” (Bon Jovi) i ponovno nam pokazali emotivnu izvedbu i nevjerojatnu virtuoznost. Ovo je njihovo prvo zajedničko izdanje nakon dvogodišnje pauze tijekom koje su objavili dva sjajna solo albuma klasične glazbe.

Pogledajte video

"Pjesma ima mističan intro koji zvuči odlično na violončelu. Ostatak je bio vrlo izazovno prenijeti da bi bilo zanimljivo, ali smo uspjeli i zvučat će odlično na našim nastupima uživo jednog dana. Osobito pred kraj seta. Znamo da će svi zajedno pjevati“, poručuju 2CELLOS!

Čitajte i: Zaljubljena Hauserova sirena ostala na Maldivima: Evo što zapravo stoji iza Stjepanovih avantura

Čitajte i: Luka Šulić okupio najdraže i pokazao kako izgleda obiteljska idila: U slatkom iščekivanju prinove

Kako je sve počelo

image
2 Cellos 'Livin' on a Prayer'
PRESS

Prisjetimo se, 2CELLOS su uspješnu svjetsku karijeru započeli 2011. objavom obrade pjesme i spota “Smooth Criminal” Michaela Jacksona. 2CELLOS imaju zadivljujućih 1.3 milijarde YouTube pregleda, više od 5.5 milijuna YouTube pretplatnika, milijardu streaminga i prodali su gotovo milijun ulaznica! Održali su rasprodane koncerte na najvećim svjetskim pozornicama (New York City’s Radio City Music Hall, London’s Royal Albert Hall, Sydney Opera House...), nastupali s poznatim svjetskim zvijezdma, a svojim su talentom, pristupom i izvedbom na violončelima, srušili granice između glazbenih žanrova.

Linker
17. ožujak 2023 14:20