nema tajni

Velika nova ljubav Ive Todorić - koju nimalo ne skriva! Nisu luksuzne stvari, a nije ni Vortex filozofija

Poduzetnica je provela ljeto za pamćenje. Uz novog dečka bila je na krstarenju sa Anom Bučević, provela vrijeme na niz izleta i pokazala u čemu jako uživa.

Iva Todorić žena je koja ima mnoge strasti. Nisu Vortex i Ana Bučević jedino što poduzetnicu opušta i veseli, Todorić je, naime, veliku ljubav pronašla u prirodi i planinarenju. Nakon što je tijekom ljeta uživala u vremenu provedenom na krstarenju s Anom Bučević te na divnim lokacijama uz more, Iva je odlučila da je vrijeme za novi vid rekreacije pa se zaputila na planinarenje.

Čitajte i: Spiritualna plovidba Ane Bučević privedena je kraju, otkrila što su radili na brodu: ‘Razveselio nas je prepun Jadran‘

Popela se na Špičasti vrh, koji ima vidikovac s kojeg se pruža pogled na prekrasan krajolik - susjednu Sloveniju, veliki dio Gorskog kotara i dolinu Kupe. I Iva je te ljepote razgledala te ih objavila na svom Instagramu. Da obožava boraviti u Gorskom kotaru poznato je i otprije, već godinama Iva posjeduje Čarobnu kolibu, utočište koje se nalazi u Ravnoj gori i koje poduzetnica iznajmljuje sretnim posjetiteljima.

Čitajte i: Iva Todorić i Ana Bučević ‘razbacale‘ se na koncertu Željka Joksimovića: ‘Napunile smo dušu‘

I sama je u objektu s privatnim bazenom i velikom okućnicom često nalazila svoj mir, a na vikende je vodila i svoje poznate prijateljice. Posljednjih mjeseci češće je se može vidjeti u društvu Nikole, samozatajnog muškarca uz kojeg je pronašla ljubav nakon razvoda od Hrvoja Balenta. S njim je provela veliki dio ljeta, a iako njegovo lice na društvenim mrežama nije objavila, više ne skriva činjenicu da je sretno zaljubljena.

Linker
23. travanj 2024 13:32