ne želi čekati

Velika želja Britney Spears: Ranije nije smjela ni pomisliti o djeci, a sada joj ništa ne stoji na putu prema proširenju obitelji

Sada kada konačno može sama odlučivati o svojem životu, Britney je na Instagramu otkrila da razmišlja o još potomaka i suptilno poručila da bi voljela imati curicu.

Dok je bila pod skrbništvom svog oca Jamieja, Britney Spears nije smjela upravljati svojim novcem i imovinom, niti donositi velike životne odluke. No, nakon 13 godina terora, pop zvijezda oslobođena je skrbništva zahvaljujući pokretu svojih obožavatelja pod nazivom #FreeBritney i njezinom odvjetniku Matthewu Rosengartu.

Otac je Britney tijekom tih 13 godina branio i da se udaje, a o djeci nije smjela ni pomisliti. Inače, pjevačica ima već dva sina Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa, koje je dobila u bivšem braku s reperom i glazbenikom Kevinom Federlineom, ali sada je izrazila želju da ima još potomaka.

Čitajte i: Britney Spears odbija vidjeti vlastitu majku: 'Ni ne spominjem sve što su mi učinili, trebali bi biti u zatvoru!'

Na njezinom Instagram profilu osvanula je crno-bijela fotografija s dva para nogu - onim dječjim i nogama odrasle osobe, a ispod fotografije, Britney je napisala:

"Razmišljam o tome da imam još jedno dijete. Pitam se je li ovo na fotografiji djevojčica..čini se kao da je posegnula za nečim". Mnogi njezini obožavatelji su u komentarima pozdravili njezinu želju, posebice zato što joj je do sada bila uskraćena. Naime, Britney je ranije ove godine na sudu rekla da bi htjela treći put postati mama, ali da to nije mogla ostvariti zbog skrbništva njezina oca.

image

Britney Spears 2018. sa svojim sinovima iz prvog braka.

SPLASH NEWS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim toga, šokirala je i priznanjem da je prema dogovoru o skrbništvu iz 2008. morala pristati na umetanje kontracepcijskog sredstva spirale kako bi spriječila trudnoću.

"Željela bih progresivno ići naprijed i želim imati pravi dogovor. Želim se moći udati i imati dijete. Imam spiralu u sebi jer ne žele da imam više djece”, rekla je Britney tijekom svog virtualnog svjedočenja u lipnju.

Čitajte i: Britney Spears napokon je - slobodna! Nakon 13 godina bez kontrole nad vlastitim životom, sada diše punim plućima

U ranim godinama skrbništva Britney se čak nije smjela družiti sa svojim sinovima kako njezin psihički slom ne bi negativno utjecao na djecu. No, tomu je sada kraj i konačno može uživati u 'novom' životu u kojem ima veliku potporu - svog zaručnika Sama Asgharija s kojim planira zajednički život. Ipak, djeca su joj najvažnija, kako je i rekla jednom prilikom.

"Moja djeca su uvijek na prvom mjestu. Tako sam sretna što s njima mogu iskusiti sve životne avanture", poručila je Britney.

Linker
19. travanj 2024 17:49