Getty Images
SVADBA GODINE

Vjenčanje o kojem svi pričaju: Prve fotografije Sergija Ramosa i njegove Pilar, pogledajte kakvu vjenčanicu je odabrala

Španjolski nogometaš uistinu je priredio svadbu godine u Sevilli gdje se nakon dugogodišnje veze vjenčao sa svojom djevojkom koja je blistala u raskošnoj vjenčanici.

Jedan od najpoznatijih obrambenih igrača, kapetan nogometnog kluba Real Madrid i španjolske nogometne reprezentacije pobrinuo se da njegovo vjenčanje postane "vjenčanje godine". Sergio Ramos (33) i njegova djevojka, model i voditeljica Pilar Rubio (40) vjenčali su se nakon sedam godina veze u Sevilli.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: The bride Pilar Rubio and Sergio Ramos pose after their wedding at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images

Nogometaš je u katedralu stigao u pratnji svoje majke Paqui Ramos, dok je mladenka stigla s ocem Manuelom Rubiom.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: Sergio Ramos and his mother Paqui Ramos attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images
Sergio Ramos došao je u pratnji majke Paqui Ramos

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: Pilar Rubio and father Manuel Rubio attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images
Pilar Rubio i Manuel Rubio

Baš kao što je obećala večer punu iznenađenja koju će gosti pamtiti, Pilar je iznenadila i odabirom vjenčanice: kristalno bijela vjenčanica pratila je liniju njezinog tijela, a krasio ju je i dugački šlep te izvezeni veo. Na klasično nije igrala kada je u pitanju cvijeće - odabrala je buket od crnih kala.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: The bride Pilar Rubio and Sergio Ramos pose after their wedding at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images

SEVILLE, SPAIN - JUNE 15: Pilar Rubio and father Manuel Rubio attend the wedding of real Madrid football player Sergio Ramos and Tv presenter Pilar Rubio at Seville's Cathedral on June 15, 2019 in Seville, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Getty Images

Njihovoj izmjeni zavjeta u Gospinoj katedrali u Sevilli prisustvovali su brojni uzvanici, no mnogo manji broj od onog koji se očekuje na slavlju. Mladenci su goste tražili da svoje mobilne telefone i kamere ostave na ulazu, kako bi osigurali od toga najljepši trenutak ne završi na društvenim mrežama. Ramos se našalio kako će "vjenčanje biti posebno jer smo mi posebni", a objasnio je i zašto su odabrali Sevillu, a ne Madrid u kojem žive već godinama.

- U Madridu smo predugo pa smo zaključili da će u Sevilli biti manje ljudi, manje fotografa - otkrio je nogometaš koji je ipak dodao kako se radi o posebnom trenutku za njih jer su zajedno godinama i već imaju fantastičnu obitelj s troje djece koji ispunjavaju njihove živote. Ipak, katedrala u Sevilli njihov je dugogodišnji san pa su termin rezervirali prije godinu dana, a iako se radi o građevini koja je pod zaštitom UNESCO-a, za tu ceremoniju platit će tek 175 eura.

- Osjetili smo da će ovo biti savršen trenutak i željeli smo da naša djeca uživaju u njemu - dodao je Sergio čija je sada već supruga, 40-godišnja Pilar Rubio svojedobno bila proglašena najseksepilnijom ženom na svijetu. Par je zajedno od rujna 2012. godine i imaju tri sina - petogodišnjeg Sergija Jr, trogodišnjeg Marca i jednogodišnjeg Alejandra. Četiri mjeseca nakon rođenja trećeg djeteta par se zaručio jer su zaključili kako je pravo vrijeme, a na vjenčanju su svoju ulogu imali stariji sinovi - Marco i Sergio su nosili vjenčano prstenje.

Na veliko slavlje španjolskog 'it' para pozvano je čak 500 ljudi, među kojima su brojni suigrači poznatog nogometaša kao što su Luka Modrić, Mateo Kovačić, David Beckham, Roberto Carlos, Gerard Pique, ali na nimalo skromnom popisu svoje mjesto nije dobio jedan od najboljih nogometaša na svijetu - Cristiano Ronaldo. S obzirom na to da su Ramos i Ronaldo čak 9 sezona igrali zajedno, mnoge je iznenadila činjenica da portugalski napadač nije uspio izboriti svoje mjesto na listi pa se španjolski mediji već nekoliko dana bave razlogom zbog kojeg je prijateljstvo moglo puknuti nakon gotovo cijelog desetljeća.

--> Na španjolsko vjenčanje godine stigli Modrić i Kovačić: Vanja i Izabel igrale na sigurno, Victoria Beckham prekršila pravila

Ipak, Ramosa to previše ne zabrinjava jer je usredotočen na svoje vjenčanje za koje želi da bude pravi spektakl pa je tako angažirao da na partyju nastupi australski rock bend AC/DC, za što je navodno izdvojio 900 tisuća funti. Svim gostima osiguran je smještaj u hotelima Colon i Alfonso XIII, gdje su na raspolaganju imali frizere i vizažiste, a nakon bajkovitog vjenčanja u katedrali, gdje su trebali doći dva sata prije početka ceremonije, svi će biti prebačeni u Finca de la Alegria, gdje se nastavlja zabrana korištenja mobilnih telefona.

Linker
18. travanj 2024 15:06