Goran Telak CROPIX
Pohvalila se figurom

Vlatka Pokos iznenadila fotkom u badiću te poručila: 'Hvala Bogu na dalmatinskim genima'

Nekada vrlo popularna voditeljica i pjevačica živi već nekoliko godina u Kanadi, a Hrvatsku posjećuje s vremena na vrijeme. Ipak, ove će godine ljeto provesti u svom drugom domu u kojem joj ne nedostaje zabave.

Bivša voditeljica i pjevačica, koja već godinama živi u Torontu u Kanadi, neko vrijeme svoje pratitelje na Instagramu nije častila fotografijama iz svakodnevnog života. Možda nije imala inspiracije zbog cijele situacije s koronavirusom, no čini se da se sada ponovno opustila pa je iznenadila fotkom na kojoj pozira u badiću, u jacuzziju s čašom osvježenja u ruci.

"Malo pojašnjenje uz fotografiju; nova je!!! S obzirom na to da često stavim starije fotografije, vidim da to izaziva malu zabunu! Fotografija je nastala jučer popodne, vidi se da nije profesionalna. Slikala me moja draga prijateljica, provele smo popodne u jacuzziju veličine bazena" napisala je Vlatka.

U nastavku je poručila da ove godine ne dolazi u Hrvatsku na ljetovanje, tako da će ljeto provesti u Ontariju, što joj ne pada tako teško.

"Inače, na sreću, u Ontariju imamo savršeno ljeto!! Imam samo jedan problemčić: u današnjem svijetu, osobito na Instagramu, žene su toliko umjetne da više nitko ne vjeruje u prirodnu ljepotu. Osobito u mojim godinama! Hvala Bogu na dalmatinskim genima!", poručila je. U komentarima joj obožavatelji nisu ostali dužni, rekavši da je "predivna bila i ostala".

Zagreb, 100713.
Preradoviceva - Masarykova.
U povodu obiljezavnja 157.rodjendana Nikole Tesle velikog svjetskog izumitelja gradonacelnik Milan Bandic i predstavnici udruge Nikola Tesla i Instituta Rudjer Boskovic polozili su cvijece na spomenik Nikole Tesle.
Na fotografiji: Vlatka Pokos.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongračić / Hanza Media

Diplomirala s počastima

Inače, Vlatka je prošle godine ostvarila svoj dugogodišnji san - diplomirala je na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije, a ovim velikim uspjehom pohvalila se i na društvenim mrežama, napisavši:

"Danas sam diplomirala s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba. Predivan osjećaj! Zahvalna sam na svemu dobrome u mom životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erina (Japan) Sebastian (Peru) Amanpreet (India)...Love you all".

Kako je 2015. otkrila u intervjuu za Gloriju, u Kanadu se preselila nakon osam godina planiranja. "Nakon ružnog razvoda, medijskog linča i svega što sam prošla po sudovima, stalno sam se nadala da će se sve to jednom zaboraviti i da će ljudi napokon shvatiti kakva sam uistinu osoba. Ali, nažalost, to se nije dogodilo", rekla je Vlatka koja iza sebe ima propali brak s Josipom Radeljakom Dikanom.

Čitajte i:

Vlatka Pokos ostvarila svoj san u Kanadi: 'Danas sam diplomirala s počastima'

Vlatka Pokos doputovala iz Kanade: 'Veselim se novom poslu u Hrvatskoj'

Vlatka Pokos kao Dorian Gray: Prošlo je 18 godina otkako je zbog ovog proreza na haljini dobila otkaz na HRT-u

Linker
18. travanj 2024 18:26