Davor Pongračić / Hanza Media
ponosna i sretna

Vlatka Pokos ostvarila svoj san u Kanadi: 'Danas sam diplomirala s počastima'

Naša voditeljica kanadsku adresu ima već dvije godine, a tamo je upisala i studij oglašavanja i marketinške komunikacije. Na svom Instagramu pohvalila se fotografijama sa svečane ceremonije.

"Danas sam diplomirala s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba. Predivan osjećaj! Zahvalna sam na svemu dobrome u mom životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erina (Japan) Sebastian (Peru) Amanpreet (India)...Love you all", napisala je na svom Instagram profilu uz kolaž fotografija na kojima pozira sa svojim kolegama. U komentarima čestitaka i dobrih želja obožavatelja nije nedostajalo.

Voditeljica je krajem svibnja nakon devet mjeseci izbivanja doputovala u Zagreb, nakon čega se uputila u Poreč gdje je vodila Izbor za miss turizma svijeta. Uvijek rado dolazi u Hrvatsku, no kako nam je tada kazala, Kanada postaje njezin dom.

--> Vlatka Pokos doputovala iz Kanade: Veselim se novom poslu u Hrvatskoj

Zagreb, 100713.
Preradoviceva - Masarykova.
U povodu obiljezavnja 157.rodjendana Nikole Tesle velikog svjetskog izumitelja gradonacelnik Milan Bandic i predstavnici udruge Nikola Tesla i Instituta Rudjer Boskovic polozili su cvijece na spomenik Nikole Tesle.
Na fotografiji: Vlatka Pokos.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongračić / Hanza Media

"Odgovara mi što sam tamo anonimna, što tamo nitko nikome ne postavlja neugodna pitanja, ljudi su kulturni. Sada, nakon dvije godine, mogu reći da sam ponosna, zadovoljna postignutim i sretna. U travnju sam završila fakultet, sada mi je puno lakše jer samo radim, prije sam radila i studirala i dobrano se namučila za sve što sam postigla. Predala sam papire za boravak za rad i znam da ću ih uz ovu diplomu dobiti. Sve je na svome mjestu, ponekad pomislim da sam trebala otići i ranije", kazala nam je tada u razgovoru.

Vlatka se nakon diplome i završetka fakulteta u travnju nagradila putovanjem u Meksiko, a u naše krajeve se vraća krajem ljeta, kada će si priuštiti tjedan dana odmora na moru.

Linker
13. travanj 2024 01:10