nježnosti na snijegu

‘Vojvoda od Hastingsa‘ slomio srca obožavateljica: Zvijezda serije ‘Bridgerton‘ ljubi britansku nogometašicu

Premda je izašla tek krajem prošle godine, serija ‘Bridgerton‘ u kratkom je roku donijela planetarnu slavu glavnom glumcu Regéu-Jeanu Pageu, koji je briljirao u ulozi zavodljvog vojvode Simona Basseta. Paparazzo fotografije iz rodnog mu Londona otkrile su da je njegovo srce zauzeto, a lokalni mediji brzo su doznali tko je odabranica njegova srca.

31-godišnji glumac Regé-Jean Page, koji je gledateljice diljem svijeta oduševio u ulozi Simona Basseta, vojvode od Hastingsa, u Netflixovoj povijesnoj drami "Bridgerton", poprilično je tajanstven kad je njegov ljubavni život u pitanju.

Britanski glumac u intervjuima je do sada rado govorio o snimanju serije, i druženju s kolegama na setu, kao i činjenici da je članovima obitelji morao dojavljivati koje da scene izbjegavaju kako bi izbjegli gledati rođaka bez odjeće, no nije puno otkrivao o svom ljubavnom životu.

Tko je uspio osvojiti njegovo srce otkrile su paparazzo fotografije snimljene u Londonu, a na kojima se Regé-Jean nije uspio suspregnuti od nježnosti u javnosti sa svojom djevojkom.

Čitajte i: Zvijezda Bridgertona: ‘Moja obitelj bila je u šoku kad su me nagog vidjeli na ekranu, ali upozorio sam ih‘

Djevojka koja je osvojila srce popularnog 'vojvode', 30-godišnja je Emily Brown, brzo su otkrili britanski mediji, te razotkrili da nije riječ o Pageovoj kolegici Phoebe Dynevor, što su neki, zbog plave kose na prvu pretpostavili.

Lokalni mediji brzo su doznali sve o djevojci koja je "ukrala srce zgodnog vojvode"

Emily živi i radi u Londonu, a po zanimanju je spisateljica te strastvena nogometašica. Pageova djevojka poluprofesionalno igra nogomet za klub FBB Warriors.

Čitajte i: Tajne Bridgertona: Od škakljivih scena i šminke na stražnjici do inspiracije za frizure i kostime

U zagrljajima na snijegu par je 'uhvaćen' nekoliko trenutaka prije nego je Page sjeo u automobil s vozačem te krenuo prema aerodromu.

Čitajte i: Bridgerton ide u drugu sezonu: Romanse i spletke britanskog visokog društva opet ćemo gledati na Netflixu

Regé-Jean, naime, ove dane provodi na relaciji London-New York, zbog velikog filmskog projekta na kojem radi u Americi.

Linker
22. travanj 2024 06:55