stiže uskoro

Zaboravite Kardashiane, počinje vladavina Ferragnezovih! Poznata modna blogerica i njezin suprug imat će svoj reality show

Osam epizoda o životu najpopularnije obitelji u Italiji bit će dostupno od prosinca ove godine na Amazon Primeu, a mnogi vjeruju da će možda biti gledanija od Kardashiana, barme među generacijom Z.

Jedna od najpoznatijih modnih blogerica Chiara Ferragni i njezin suprug, reper Federico Leonardo Lucia, poznatiji kao Fedez, najavili su da će imati vlastiti reality show pod nazivom "The Ferragnez". Ova vrlo poznata i utjecajna obitelj u Italiji snimat će trenutke iz privatnog života u u produkciji Amazon Studiosa.

Čitajte i: Je li on muž godine? O ovom potezu supruga blogerice Chiare Ferragni ne prestaje se pričati na društvenim mrežama

"Učinili smo to zaista. Moja obitelj i ja zaista smo ponosni što najavljujemo našu novu TV seriju: The Ferragnez. Bit će objavljena u cijelom svijetu u prosincu na Amazon Prime Video. Ne mogu vam reći više, ali jedva čekam. Idite na internet. Sigurna sam da će vam se svidjeti", napisala je Chiara ispod objave kratkog videa na Instagramu.

Osam epizoda reality serije bit će dostupno u prosincu 2021. i to u 240 zemalja svijeta na popularnoj platformi Amazon Prime.

Slavni par vjenčao se na Siciliji 2018. godine, a slavlje je trajalo čak tri dana i bilo je raskošnije čak i od nekih kraljevskih vjenčanja. Raskošne girlande, zabavni park koji podsjeća na Coachellu, sponzorirani letovi za uzvanike...brojni mediji su njihovo vjenčanje proglasili događajem godine.

Prije nešto više od tri godine dobili su prvo dijete - sina Leona, a u ožujku ove godine dobili su kćer Vittoriju.

Čitajte i: Carstvo Ferragni se širi: Slavna modna blogerica rodila drugo dijete, na svijet stigla curica!

Ferragnezi, kako su ih prozvali obožavatelji, a oni s užitkom prihvatili nadimak, na društvenim mrežama već otkrivaju puno toga iz privatnog života, zbog čega su omiljeni među milenijalcima i generacijom Z.

Osim što je Chiara vrstan primjer uspješne žene u modno-blogerskom svijetu koja je u samo nekoliko godina izgradila svoje carstvo, njezini obožavatelji vole što je tako otvorena u pogledu svog života.

Zbog toga im ona vraća trostruko, a i Fedez. Tako ju je na jednom od svojih koncerata pozvao na pozornicu i zaprosio je pred tisućama ljudi, a početkom rujna priredio joj je genijalan poklon za treću godišnjicu braka. Na jezeru Como u Italiji na plutajućoj splavi, na kojoj se nalazio i klavijaturist, zapjevao je njoj u čast, a ona nije znala što joj se sprema. Osim toga, napisao joj je pjesmu u kojoj je sažeo zašto je voli.

Ne sumnjamo da će njihov reality show biti zabavan i vrlo gledan, možda čak i više od Kardashiana. Ili imamo prevelike apetite? Sve u svemu, vidjet ćemo!

Linker
16. travanj 2024 19:56