NOVI IZGRED

Zamijenili ga za beskućnika: Glumca Nicolasa Cagea izbacili iz restorana, sukobio se s osobljem

Usred bijela dana, holivudski glumac sukobio se s osobljem restorana u Las Vegasu koje ga je pristojno, zbog toga što je bio pijan, zamolilo da izađe van. Ovo mu nije prvi put. Zbog pijanstva je ušao u četvrti, sada već propali brak, a na bivšu supruga je urlao na javnom mjestu, također vidno omamljen opijatima.

Miljenik žena, barem je to tako zasad bilo, glumac Nicolas Cage, ponovno je imao ispad u alkoholiziranom stanju. U luskuznom restoranu u Las Vegasu toliko se napio da su ga morali izbaciti van, a ni to nije prošlo bez njegovog negodovanja. Na šanku je pio skupocjeni viski koji je presjecao s tekilom, sukobio se s osobljem i zbog toga su morali nešto poduzeti.

U pamučnoj crnoj majici i trenirci s leopard uzorkom, raščupanom kosom, bos i pokušavajći obuti japanke, usred bijela dana teturao je restoranom poput tinejdžera koji se prvi put susreo s alkoholom. Na njegovu žalost, sve je snimio jedan od gostiju i video proslijedio britanskom tabloidu The Sunu. Na snimci se vidi kako glumac najpoznatiji po ulozi u filmu "Nacionalno blago" na silu pokušava ući u restoran nakon što je izbačen, a u tome ga je spriječila nepoznata žena.

image
Holivudskom glumcu ove je godine preminula majka.
IMAGINECHINA VIA AFP

"Bili smo u baru kada smo isprva pomislili da je to neki potpuno pijani i lud beskućnik. Šokiralo nas je kad smo shvatili da je to Nicolas Cage. Bio je potpuno van sebe i sukobio se s osobljem. Stvarno je bio u lošem stanju i hodao je okolo bosonog. Derao se na ljude i pokušavao se potući, a zatim ga je osoblje restorana zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da nije mogao navući japanke na noge", rekao je anonimni izvor za britanski tabloid. Ovo mu nije prvi put.

Povijest burnih reakcija

Posljednji izgred imao je u ožujku 2019. godine kada je na sada već bivšu suprugu, make up artisticu Eriku Koike, na javnom mjestu u Las Vegasu iz svega glasa vikao kako će mu ona ukrasti sav novac. Predbacio joj je i vezu s bivšim dečkom, koji je navodno bio narkoman, a Erika je pokušavala smiriti situaciji nježno se obraćajući svome suprugu. Četiri dana nakon vjenčanja, par se rastao jer, prema riječima Cagea, u brak su ušli nepromišljeno, "pijani kao letve".

image
Nicolas Cage sa suprugom
SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najteži dani Nicolasa Cagea: 'Zauvijek je otišla, imala je jako težak život, borila se sa šizofrenijom i depresijom'

Smrt majke i peti brak

Ovo je jako teško razdoblje za kultnog glumca budući da mu je majka preminula u lipnju ove godine u dobi od 86 godina, a karijeru je izgradila kao balerina i koreografkinja. Za Nicolasa je ona, barem je tako tvrdio, bila ta koja je uvijek iznova u njemu probudila kreativnost, a veći dio života se borila s mentalnom bolesti - depresijom i shizofrenijom. Nedugo prije njezine smrti oženio se i s petom suprugom, 30 godina mlađom partnericom Rikom Shibatom.

Čitajte i: Ne gubi vrijeme: Tajno vjenčanje Nicolasa Cagea s 30 godina mlađom

Linker
20. travanj 2024 15:47