NIKAD BOLJE RASPOLOŽENA

Zbog bijega od kuće Claire Danes blista od sreće! Ovakvo njezino lice još nismo upoznali!

Njujorška glumica koja se proslavila ulogom Carrie Mathison u serijalu ‘Domovina‘ sad je zvijezda miniserijala ‘Fleishman je u nevolji‘.

Na vrhuncu popularnosti koju joj je donijela uloga genijalne, ali problematične CIA-ine agentice Carrie Mathison u kultnom televizijskom serijalu 'Domovina' organizatori svečanosti dodjele Nobelove nagrade za mir angažirali su je 2013. kao domaćicu i voditeljicu koncerta u Oslu u čast dobitnika Ogranizacije za zabranu upotrebe kemijskog oružja.

image

Claire Danes uživa na njujorškom setu

J MAYER/SHUTTERSTOCK

No, životna priča i karijera 43-godišnje Njujorčanke, proslavljene američke glumice Claire Danes je sve samo ne tipična.

Glumom se bavi od djetinjstva, zbog studija psihologije na Sveučilištu Yale razmišljala je o potpunom prekidu glumačke karijere, američki glumac Billy Crudup je zbog veze s njom u visokoj trudnoći ostavio svoju partnericu Mary-Louise Parker, a zbog rođenja i odgoja sinova u braku s engleskim glumcem Hughom Dancyjem odbila je brojne atraktivne uloge.

image

Mali ženski razgovori Claire Danes i Lizzy Caplan

J MAYER/SHUTTERSTOCK

Danas su njezini sinovi Cyrus Michael Christopher (10) i Rowan Dancy (4) dovoljno narasli da u svakom trenutku ne ovise o majčinoj brizi, odgoju i pažni, pa se Claire Danes vratila na set.

Čitajte i: ŽELI DA MU PRISJEDNE SVAKA KAP! ANGELINA PRONAŠLA NAČIN KAKO DA JOŠ VIŠE ZAGORČA ŽIVOT BRADU

A bijeg od kuće na posao očito ju je iznimno oraspoložio, pa je tako na londonskoj premijeri serijala Eseška zmija u pratnji supruga blistala od sreće u prigodnoj crnoj haljini s prikazom narančaste zmije, a ovih dana u New Yorku s kolegama Lizzy Caplan, Adamom Brodyjem i Jessejem Eisenbergom snima miniserijal 'Fleishman Is in Trouble' čija se premijera očekuje na platformi Hulu.

image

Proslavila ju je uloga problematične agentice CIA-e u 'Domovini'

J MAYER/SHUTTERSTOCK

Sudeći po fotografijama sa seta Claire Danes se nikad nije bolje zabavljala, a njezin novi serijal prati priču sredovječnog friško razvedenog muškarca i samohranog oca koji nakon misterioznog bijega žene njegovog života iz kuće novu ljubav pokušava pronaći u moru internetskih sajtova, platformi i aplikacija za dejtanje.

image

Claire Danes i Lizzy Caplan zvijezde su serijala 'Fleishman is in Trouble'

J MAYER/SHUTTERSTOCK
Linker
15. travanj 2024 17:04