Damira Kalajzić
hit suradnja

Željka Bebeka je odluka sina prije nekoliko godina potpuno oduševila: 'Radi to sa srcem'

Pjevač Željko Bebek u stanu je napravio studio jer je shvatio da je njegov sin krenuo njegovim stopama i u potpunosti se posvećuje glazbi.

Glazbenik Željko Bebek ispričao je u emisiji PopRock.hr sve o svojoj novoj pjesmi "Učini me sretnim": "To je jedna, po mom ukusu, jako dobra pjesma, posebno je dobar tekst koji ima sjajnu priču, a ponudio mi ga je Željko Pavičić s kojim dugo nisam surađivao. Jako mi je drago jer mi je dao tekst koji se rijetko događa, a sjajno ga je uglazbio Branimir Mihaljević".

Spot su zapravo snimke njegove obitelji koje je skupljao kroz godine: "Jako uživam u tome da bilježim trenutke iz svog života i moje obitelji. Koristim se amaterski kamerama od prije 20 godina. Bilježio sam tako sva putovanja, ljetovanja, zimovanja... I kad se vratim s putovanja onda to editiram u lijepi obiteljski film. Ideja je Sandre Mihaljević i htjela je oslikati neke ranije trenutke iz mog života i to one koji nisu snimani profesionalno. Dao sam joj svoju arhivu, to je oko 300 filmova od 1995. i to je nemoguće pregledati u manje od tjedan dana. Ona se potrudila i pregledala sve, kako bi oslikala junaka iz pjesme."

Damira Kalajzić
Sin Zvonimir prije nekoliko godina je pokazao interes za sviranje gitare, a danas u stanu već ima studio...

Poznati pjevač prokomentirao je i 'suradnju' sa sinom Zvonimir: "Oduševio me kad je prije nekoliko godina izrazio želju da nauči svirati gitaru. On već šest godina svira gitaru, četiri godine klavir i to radi sa srcem. Nedavno smo napravili u svom stanu studio tako da se potpuno posvećuje glazbi. On je 17-godišnji dečko pun energije koji me svakodnevno podsjeća na energiju koju sam ja imao u njegovim godinama. Oduševljen sam što sudjeluje u svemu".

Čitajte i:

Spektakl Željka Bebeka u Splitu: Nastupio sa sinom, supruga Ružica i kći Katarina podržavale ga iz publike

Njezine rođendane ne propušta: Željko Bebek objavio fotografiju sa Selmom iz kultne pjesme

Željko Bebek: 'Ako si dobar otac, dobar si i sa 25 i sa 75, isto je ako si loš'

Linker
21. travanj 2024 16:26