Getty Images
O braku, majčinstvu i godinama

Zgodna žena stala na kraj glasinama o razvodu braka

Iako se u posljednje vrijeme u medijima njihov brak spominje u negativnom kontekstu, holivudska glumica koja svoj privatni život drži podalje od javnosti odlučila je stati na kraj glasinama.

Slavna oskarovka prošlog je mjeseca boravila u Lijepoj Našoj, baš u vrijeme kada su svjetski mediji brujili o trzavicama u njezinu 15 godina dugom braku. Ovo nije prvi put da se spominju problemi u braku Julije Roberts (49) i Daniela Modera (48), niti zadnji, a glumica je intervjuom u britanskom "Harper's Bazaaru" odlučila stati na kraj glasinama. Za magazin, čiju naslovnicu krasi, iskreno je progovorila o braku, majčinstvu i godinama. "Zgodna žena" otkrila je kako je Danny za nju "onaj pravi" i daje smisao njezinom životu. "Ja sam sama sebi bila prioritet, sebično derište koje je trčalo okolo i radilo filmove" izjavila je majka 12-godišnjih Hazel i Phinnaeusa te 10-godišnjeg Henryja. No sve se promijenilo kada je na setu filma "Meksikanac" upoznala tada oženjenog Modera. Kako bi se posvetila brizi za obitelj počela je snimati sve manje filmova, ali otkrila je kako je još i prije toga pomno birala uloge koje će uprizoriti. "Sjetite se zašto radite to što radite. To je vaše sidro. Nekoliko godina u dvadesetima nisam uopće radila jer su mi nudili scenarije na koje sam imala rekaciju – jesam li ja u krivu ili je ovo sve užasno? Zaključila sam da imam dovoljno novaca da platim najam stana i da ću čekati nešto dobro."

Iako nije radila već godinu dana i uživa vozeći djecu u školu, glume se neće odreći. No, radije više ne bi snimala film sa suprugom. "Ugodno je to, ali većinom strašno, što je možda dobra kombinacija. Strah postoji zbog toga što osoba na koju želim ostaviti najbolji dojam gleda ravno u mene" otkrila je miljenica Hollywooda.

Julia Roberts, Danny Moder, Anna Wintour and Bethenny Frankel arrive at the afterparty for 'The Normal Heart' in NYC.
<P>
Pictured: Julia Roberts, Danny Moder
<P><B>Ref: SPL757567  140514  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Glumica i suprug Danny Moder

Na pitanje o godinama - za nešto više od tri tjedna proslavit će 50. rođendan - rekla je da ne gleda u prošlost, nego samo u budućnost, a jednak stav ima i prema karijeri. "Postigla sam puno dobrih stvari, i naravno bila bi presretna da ih još mogu postići, pa da impresioniram svoju djecu i supruga. Ali znate što? Već jesam razmažena." rekla je glumica. Njezine izjave potvrđuju i nedavno snimljene fotografije iz Splita - direktor fotografije Netflixova filma "Ibiza" koji se snima na našoj obali i "zgodna žena" hodali su ulicama neprestano se držeći za ruke.

Linker
16. travanj 2024 08:14