bez upozorenja

Zvijezda Bridgertona: ‘Moja obitelj bila je u šoku kad su me nagog vidjeli na ekranu, ali upozorio sam ih‘

Britanski glumac Regé-Jean Page, koji u Netflixovoj hit seriji ‘Bridgerton‘ glumi ‘zločestog dečka‘ Simona Basseta, koji se zaljubljuje u naivnu djevojku iz visokog društva, otkrio je kako nisu svima drage scene zbog kojih je serija postala tako popularna...

"Serija 'Bridgerton' romantični je ljubić s kioska u formi TV serije, koji nam je svima trebao nakon godine u kojoj nas je sve izmučila borba s pandemijom", mišljenje je mnogih fanova posljednjeg uratka producentice Shonde Rhymes kojim je oduševila svijet.

Čitajte i: Inspirirano serijom ‘Bridgerton‘: Nova tehnika šminkanja koju ćete poželjeti isprobati odmah

Smješten u dvadesete godine 19. stoljeća, "Bridgerton" odlično prikazuje regentsko doba i tadašnje običaje visokog društva Londona, a zahvaljujući brojnim "vrućim scenama", publika željna opuštanja u teškoj godini kao što je bila 2020. s veseljem je "progutala" prvu sezonu Netflixovog hita te izrazila gorljivu želju za novim epizodama.

Intimne scene glavnog glumca Regé-Jeana Pagea, i njegove partnerice Phoebe Dynevor malo toga ostavljaju mašti, što je razveselilo mnoge, ali ne i obitelj 31-godišnjeg glumca koji je odigrao ulogu neodoljivog vojvodu od Hastingsa.

U emisiji 'The Graham Norton Show' Page je otkrio da je njegova obitelj pod svaku cijenu htjela izbjeći scene u kojima vojvoda vodi ljubav s Daphne pa je koristio obiteljski grupni chat kako bi ih upozoravao koje scene treba izbjegavati.

image
Rege-Jean Page pokazao se kao duhovit sugovornik u emisiji "The Graham Norton Show"
JONATHAN HORDLE/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bridgerton ide u drugu sezonu: Romanse i spletke britanskog visokog društva opet ćemo gledati na Netflixu

Kako je ispričao voditelju, u WhatsApp grupi pokušavao je upozoriti 'svoje' da izbjegnu vatrene scene, no neki su članovi obitelji propustili upozorenja i ostali u šoku kad su na ekranu vidjeli rođaka kako se razodijeva.

"Neki članovi nisu znali pa su bezbrižno gledali seriju, a zatim bih dobio poruke u stilu: Zaista bi trebalo postojati upozorenje za rodbinu", ispričao je Page Nortonu.

Jedna je rođakinja čak razradila taktiku kako bi izbjegla 'škakljive scene', no nije uspjela u svom naumu.

"Rekla mi je - morala sam skuhati toliko šalica čaja i taktički ih rasporediti, no kad bih otišla iz sobe da odem po čaj i vratila se - ti si i dalje bio u akciji", kroz smijeh je ispričao glumac kojem je uloga vojvode Simona Basseta donijela planetarnu slavu.

Čitajte i: Tajne Bridgertona: Od škakljivih scena i šminke na stražnjici do inspiracije za frizure i kostime

Linker
23. travanj 2024 01:11