zaljubljena kristina

Bivša Šukerova djevojka i nekadašnja kraljica Hrvatske se pohvalila! Pokazala nam je ogroman zaručnički prsten

Plavookosa ljepotica prije pandemije je češće dolazila na zagrebačku špicu, a na prvi vikend u rujnu u gradskoj žiži pojavila se zbog proslave prijateljičinog rođendana. Na privatnom planu i sama ima razloga za slavlje. Zaručila se s dečkom Matejom Cvitanovićem, a pokazala nam je veliki zaručnički prsten.

Na subotnjoj zagrebačkoj špici je uvijek zanimljivo, posebno početkom rujna jer se tada većina Zagrepčana vratila s mora, u centru grada vikend provode ispijajući kave pokazujući preplanuli ten, kao i najnoviji "ulov” iz shoppinga. U našem novom videoserijalu "Priče sa špice" odlučili smo istražiti kako Zagreb "diše" vikendom, a pritom smo sreli brojne poznate - od glumice i pjevačice Mile Elegović, preko estetskog i plastičnog kirurga Mladena Dudukovića do bivše djevojke Davora Šukera Kristine Bralo.

Na Cvjetnom trgu u Zagrebu plavookosa ljepotica i glazbenica koja je 2013. godine osvojila i titulu Kraljice Hrvatske, a otprije koji tjedan, zaručila se s dečkom i bivšim misterom Matejom Cvitanovićem, pozirala je u predivnoj modnoj kombinaciji koja odiše elegancijom i jednostavnošću. S Kristinom smo popričali o modi i razlogu zašto je ovo jedan od rijetkih vikenda u godini koji provodi na špici.

"Na zagrebačkoj špici u posljednje vrijeme nisam često obzirom na pandemiju koronavirusa, ali inače kada je sve bilo normalno, onda sam dolazila često. Bila sam s prijateljicama na kavi. Obično se razgovara o tome kako smo provele protekli tjedan, a bude i kratka "trač partija", rekla je Kristina, koja se na špici u prvoj suboti u rujnu odlučila pojaviti u crnoj Pinkovoj rupičastoj haljini i sandalama na petu.

image
NERA SIMIC/CROPIX

"Slavimo prijateljičin rođendan. Bile smo u hotelu Esplanada pa sam poželjela odjenuti nešto što je 'classy'. Naočale su podignule cijelu kombinaciju zato što je sve kompletno crno te sam iz tog razloga odabrala ovaj dizajn s cirkonima. Kosu sam stavila na stranu, frizura je elegantna s blagim valovima", rekla je Kristina. Pozirala je našoj fotoreporterki te pokazala glomazan zaručnički prsten s plavim dijamantom.

Čitajte i: Mila Elegović i Mladen Duduković u prvoj epizodi serijala 'Priče sa špice': O botoksu, filerima, Dolcu - i solo životu!

Čitajte i: Glumica Mila Elegović: 'Tajna mog dobrog izgleda je u filerima, ovo priznanje prije deset godina bi bilo jako vulgarno'

Čitajte i: Na špici s Mladenom Dudukovićem: 'Solo sam nakon deset godina braka, pamtim samo lijepe stvari'

O budućem vjenčanju nije željela govoriti te je rekla kako će sve otkriti kada za to dođe vrijeme. Rujan joj je "rezerviran" za proslave, a protekli je vikend provela na vjenčanju bivše Miss Universe i prijateljice Mije Pojatine gdje je pristigla s novopečenim zaručnikom Matejem.

Inače, u fokus javnosti dospjela je i prošle godine zbog veze s bivšim nogometnim reprezentativcem i predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom. Vijest o prekidu para, za koje se nagađalo da su i zaručeni, potvrdili su njihovi prijatelji u ožujku ove godine, iako je prekid navodno uslijedio tri mjeseca ranije, netom prije Nove godine i Šukerovog odlaska u SAD. Iako bivši par nikada nije javno potvrdio vezu, bilo je i više nego očito da se među njima nešto događa, a tome u prilog ide i činjenica da je Kristina u međuvremenu zaključala svoj profil, čime je suptilno potvrdila glasine.

Linker
24. travanj 2024 13:30