LJETNI VRT BY GLORIA

Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin zablistale na događaju ljeta: ‘Obožavamo centar grada‘

Iza nas su dani predivnog druženja na Ljetnom vrtu by Gloria gdje smo proslavili sve blagodati Zagreba. Pridružili su nam se brojni poznati, prijatelji i klijenti, a to ćemo zajedničko druženje još dugo pamtiti.

Na dvodnevnom eventu Ljetni vrt by Gloria u atriju Arheološkog muzeja u Zagrebu, brojna poznata lica pridružila su nam se na događaju na kojem smo odali počast starom Zagrebu. U opuštenoj atmosferi i ritmovima zagrebačkih šansona, vratili smo se u dane prije pandemije koronavirusa.

Ljetni događaj u organizaciji Glorije nisu propustile niti bivše voditeljice i kolegice, a sada PR stručnjakinje Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin. Prvotno su zaigrale kviz o Zagrebu, a njihovoj ekipi “Mafia Squad” pridružila se i voditeljica Anja Alavanja. Tri žene spremno su odgovarale na pitanja poput “koji je najstariji hotel u Zagrebu” te “koja je najviše građevina”, a pobjeda im je izmakla za dlaku. Nakon toga su nastavile uživati uz hladno piće, dobru hranu i odličan sadržaj kojeg smo pripremili za sve uzvanike.

Djevojke smo pitali i koja su njihova prva sjećanja vezana uz hrvatsku metropolu jer, neovisno o tome je li nam Zagreb rodni grad, uvijek će nas određeni ljudi i situacije vezati uz njega.

image
Renata Sopek, Anja Alavanja i Antonija Stupar Jurkin svoj su tim nazvale "Mafia Squad".
NERA SIMIC/CROPIX

“Prvo sjećanje vezano uz grad Zagreb su definitivno šetnje Ilicom. S djedom i majkom sam se vozila uspinjačom, ‘maltretirala’ sam ih da me moraju povesti na vožnju. Također, odlazili smo u prvu slastičarnicu u gradu, a to je bio Vincek - mala slastičarnica blizu Trga u Ilici. Sjećam se kako smo jeli kremšnite i pili limunadu. Kad sam kao mala pohađala Glazbenu školu u Gundulićevoj ilici, obavezno smo morali ići na kolače”, rekla je Renata Sopek, koja kaže kako je iskreno zaljubljena u svoj rodni grad.

Čitajte i: Provjerite kako smo se proveli na drugoj večeri Ljetnog vrta by Gloria: Uživalo se uz Dina Antonića i zagrebačke šlagere

Čitajte i: Vesela ljetna elegancija: Na hit zabavi sve su oči bile uperene u odlične stajlinge poznatih dama

image
U Eucerinovom kutku uživale su Mirna Maras, Antonija Stupar Jurkin, Renata Sopek i Ronald Braus.
IVANA NOBILO/CROPIX

“Prava sam Zagrepčanka, možda bih centar grada izdvojila kao najdražu lokaciju koja je meni zaista prekrasna. Obožavam Zrinjevac, ali i Trg bana Josipa Jelačića i tu njegovu dinamiku”, rekla je Renata. Nju i Antoniju Stupar Jurkin povezuje dugogodošnji televizijski angažman te zaokret koje su napravile u karijeri. Obje rade u marketinškim agencijama, radna atmosfera i užurban ritam ne napuštaju ih niti tijekom ljetnih mjeseci, a zajedničko im je i to što dio slobodnog vremena vole porovoditi u centru grada. Antoniji je centar grada također jako draga lokacija, možda i omiljena. Uz Zrinjevac, to joj je omiljena lokacija u Zagrebu.

Čitajte i: Minea iskreno o svome društvenom životu: 'Noćni život je iza mene, volim šetnje Jarunom i Bundekom'

Čitajte i: Cvijeće, boje, prirodni materijali...Zavirite u čaroban ambijent atrija Arheološkog muzeja na Glorijinom Ljetnom vrtu

"Živim u Odri, a kako je majka radila u Zagrebu, znala me voditi sa sobom na posao kad bi počeli ljetni praznici. Njezine kolegice bi me onda povele u katedralu i na Trg. To su moja prva sjećanja vezana za grad”, rekla je Antonija. Ovo ljeto će, kaže, biti radno, no na godišnji odmor planira na otok Krk gdje ima obiteljsku kuću.

Čitajte i: Pogledajte kako smo se proveli na partyju sezone: Ljetni vrt by Gloria u atriju Arheološkog muzeja oduševio posjetitelje

Čitajte i: Anja Alavanja nakratko se odvojila od sina i priznala: 'Lijepo je ponovno se družiti'

image
Gloria produkcija
Linker
25. travanj 2024 04:14