Getty Images
OD IDEJA GLAVA NE BOLI

Stop dosadi: Reci nam što si po horoskopu, a mi ćemo ti dati prijedlog za hobi po ideji astrologa

Znamo, već vam je dosta savjeta o hobijima u karanteni. Naslikaj ovo, vježbaj, počni učiti ruski jezik. No koji hobi bi vam najviše odgovarao prema vašem horoskopskom znaku? Odgovor doznajte u testu.

Vjerojatno nitko na prvu nije mogao pretpostaviti što će za sve nas značiti karantena. Dobrih tjedan dana nismo uopće mogli osvijestiti što nam se točno događa, a nitko nije mislio da će sve ovako dugo trajati.

Prije dva ili tri tjedna svi smo počeli sugerirati da napokon pročitate sve one knjige koje skladištite na policama, preuzmete aplikacije za vježbanje i počnete učiti neki strani jezik. Ono što mnogi ne shvaćaju je činjenica da ljudi nisu prestali raditi, već samo cijeli svoj dan provode doma, a samim time i nemaju toliko dodatnog vremena viška.

Pravi problem leži u tome što dolazi toplo vrijeme, situacija nas baca u očaj, a ne želimo da nam svaki dan izgleda posve isto.

ZABAVITI SE MOŽETE I OVIM TESTOVIMA!

Pronašli smo stoga neke, malo drugačije savjete astrologa, koji savjetuju čime da se bavite u slobodno vrijeme, a kojima istovremeno možemo unaprijediti svoju kreativnost, tehničku pismenost, tjelesnu spremu i slično. Jedino što trebate učiniti je kliknuti na svoj horoskopski znak.

Naravno, možete ga pokrenuti i ponovno te otkriti što će zabaviti vašeg partnera, djecu, sestru koja vas stalno gnjavi ili tatu koji se mrda s kauča i ne ispušta daljinski iz ruke...


Linker
19. travanj 2024 01:34